Επισημοποιήθηκε το τρίτο… πρόωρο διαζύγιο στην Skoda Ξάνθη, παρελθόν ο Οβίντιου Ερέα!

Επισημοποιήθηκε αυτό για το οποίο σας προϊδέασε το ThrakiSportS αργά το βράδυ της Τετάρτης  27 Ιανουαρίου (θυμηθείτε ΕΔΩ), με τον Οβίντιου Ερέα να λύνει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την Skoda Ξάνθη.

Ο 30χρονος Ρουμάνος μέσος που μπορεί να μην εντυπωσίασε με την παρουσία του και το γεγονός πως απο την πρώτη μέρα της απόκτησης του οι προσδοκίες ήταν υψηλές, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να παραγνωρίζει τα πέντε τέρματα που σημείωσε σε 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο(3 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο). Το υψηλό συμβόλαιο ωστόσο του Ερέα μαζί με το γεγονός πως σε καμία περίπτωση δεν απέδωσε όσα περίμεναν οι ιθύνοντες της ομάδας και κυρίως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έφεραν το πρόωρο διαζύγιο με τις δύο πλευρές να τελειώνουν την συνεργασία τους φιλικά.

Ο Ερέα είναι η τρίτη καλοκαιρινή μεταγραφή μετά τους Τόμισλαβ Τόμιτς και Έλτον Ντα Σίλβα που έλυσε το συμβόλαιο τους με τους Ξανθιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Skoda Ξάνθη, η οποία ευχαρίστησε τον Ερέα για την συνεργασία, ευχόμενοι παράλληλα στον Ρουμάνο καλή συνέχεια στην καριέρα του:

“Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Οβίντιου Ερέα.
Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.”