Ενδιαφέρον από ιστορικές ιταλικές ομάδες να πάρουν στο καμπιονάτο τον Μανώλη Σιώπη!

Σκάουτερ της Αταλάντα και ακόμη μίας ιταλικής ομάδας βρέθηκαν την Τετάρτη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και παρακολούθησαν δια ζώσης την αναμέτρηση κυπέλλου του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ (1-1), έχοντας σημειωμένο στο μπλοκάκι τους το όνομα του Εβρίτη Μανώλη Σιώπη.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μανώλη Σιώπη με τη φανέλα του Πανιωνίου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού, κάποιες από τις οποίες φημολογείται ότι ήδη έχουν κάνει κρούση στους διοικούντες των κυανέρυθρων για την απόκτησή του.

Μεταξύ αυτών και η ιταλική Αταλάντα, σκάουτ της οποίας βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Εκτός από άνθρωπο της Αταλάντα όμως, αθηναϊκά μέσα μετέδωσαν ότι στο γήπεδο βρέθηκε κι ακόμη ένας σκάουτ ιταλικής ομάδας, χωρίς να διαρρεύσει ποιας.

Οι Ιταλοί φέρονται έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές τον 21χρονο θρακιώτη άσο του Πανιωνίου και σύμφωνα με μία πληροφορία, «αποφάσισαν να καταθέσουν πρόταση στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία βρίσκεται κοντά στο να πει το “ναι” για την παραχώρηση του Σιώπη».