Ανακοίνωσε τον Γιούδα ο Πανθρακικός! Οι πρώτες δηλώσεις και το νούμερο φανέλας που διάλεξε

Tον ελληνογερμανό τερματοφύλακα Τρύφωνα-Άγγελο Γιούδα από ομάδα 5ης κατηγορίας της Γερμανίας ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Πανθρακικός, όπως είχε διαρρεύσει η ίδια νωρίς το πρωί.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η ΠΑΕ Πανθρακικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώση την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τρύφωνα-Άγγελου Γιούδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γιούδας, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 18, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που η μεταγραφή μου στον Πανθρακικό ολοκληρώθηκε και που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στη χώρα καταγωγής μου. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που συνέβαλαν ώστε να έρθω στην Κομοτηνή και πλέον ο μοναδικός μου στόχος είναι να δουλέψω σκληρά για να μπορέσω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

gioudasΓεννημένος στις 18 Φεβρουαρίου του 1993 στο Βερολίνο, αλλά με καταγωγή από τη Μακεδονία, ο Τρύφωνας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Μακεδονικό Γέφυρας, πριν η οικογένειά του ξενιτευτεί ξανά, όταν ο ίδιος ήταν 6 ετών. Συνέχισε το ποδόσφαιρο στη Γερμανία παίζοντας στις ακαδημίες των SV blau weiß Berlin, Tennis Borussia Berlin, BFC Preußen Berlin, στα τμήματα υποδομής της Eintracht Braunschweig, από τα 17 ως και τα 22 του χρόνια, στη Hammer SPVG, ενώ η τελευταία του ομάδα πριν την έλευσή του στον Πανθρακικό ήταν η Hertha 03 Zehlendorf.

Καλωσορίζουμε τον Τρύφωνα στην «οικογένεια» του Πανθρακικού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα «πράσινα»!