Υπέγραψε και ανακοινώθηκε επίσημα από τον Πανσερραϊκό ο Αργύρης Μπαρέττας

Ο πρωην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και πρόσφατα του Βυζαντίου Κοκκινοχωματος υπέγραψε στον Πανσερραϊκό που αγωνίζεται φέτος στην Football League και στοχεύει στην παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Μπαρέττας γεννήθηκε στην Καβάλα, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Κ20 της Σκόντα Ξάνθης και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Α.Ο Καβάλας πέρυσι τον Ιανουάριο. Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ξάνθη και έμεινε ελεύθερος πηγαίνοντας στην ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος όπου ανήκε ως σήμερα κάνοντας καλό πρωτάθλημα με 7 τέρματα. Ο Μπαρέττας αγωνίζεται ως περιφεριακός επιθετικός και αριστερό εξτρέμ. Ταυτόχρονα είναι φοιτητής γεωπόνος στο ΔΠΘ στην Ορεστιάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Μπαρέττα. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 21χρονος επιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην  Κ20 της Ξάνθης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α.Ο Καβάλας και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος».