Παραλύει η Αλεξανδρούπολη την ερχόμενη Πέμπτη για την απεργία – Κλειστά ακόμη και τα καφέ(;)

Πρωτοφανής είναι η κινητοποίηση όλων των επαγγελματικών κλάδων του Έβρου, ενόψει της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει προκηρυχθεί για την επόμενη Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχει ήδη αποφασιστεί από τον εμπορικό σύλλογο Αλεξανδρούπολης και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Έβρου να μείνουν κλειστά όλα τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις της περιοχής, ως ένα ελάχιστο δείγμα αντίδρασης και αγανάκτησης στο σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό.

Σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο την ενίσχυση του αγώνα και την καθολική ‘παράλυση’ κάθε επαγγελματικής και καταναλωτικής δραστηριότητας την ημέρα εκείνη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του εμπορικού συλλόγου και της ΟΕΒΕΣΕ με ιδιοκτήτες καφέ και κέντρων εστίασης, προκειμένου να διασφαλιστεί η συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις και το λουκέτο στα καταστήματά τους, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για το πρωί της 4ης Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, ανάλογη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και με τους διευθυντής πολυεθνικών καταστημάτων και σούπερ μάρκετ που λειτουργούν στην Αλεξανδρούπολη, ώστε και αυτά τα καταστήματα να μείνουν κλειστά την ημέρα της απεργίας.

ΠΗΓΗ: www.alexpoli.gr