Βασικοί Μπαργκάν και Σιώπης στην ισοπαλία Πανιωνίου με ΠΑΟΚ, πριν τον Πανθρακικό

Με τον Κενάν Μπαργκάν να πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του με τα “κυανέρυθρα” και τον Μανώλη Σιώπη για ακόμη ένα παιχνίδι να είναι απο τους κορυφαίους της ομάδας του οι Νεοσμυρνιώτες αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς των δύο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Εβρίτης προπονητής του Πανιωνίου Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να ξεκινήσει βασικό τον Ξανθιώτη μεσοεπιθετικό που πραγματοποίησε θετική πρώτη εμφάνιση αγωνιζόμενος για 68′ λεπτά προτού αντικατασταθεί από τον Τζανδάρη. Για τον έτερο Εβρίτη του Πανιωνίου τον Μανώλη Σιώπη τι να πούμε για ακόμη ένα ματς του Πανιωνίου ήταν εξαιρετικός με αμέτρητα χιλιόμετρα στο γήπεδο.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης παρότι ήταν πολύ καλή δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανοίγει το σκορ στην πρώτη της προσπάθεια στο 15′ με σουτ του Πέλκα, για να έρθει η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με ωραία κεφαλιά του Μασούρα στο 34′. Δεν αγωνίστηκε ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Νίκος Καθάριος. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, Παναθηναϊκός και Ατρόμητος αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να αγωνίζεται με την ομάδα του Περιστερίου για 72′ λεπτά προτού αντικατασταθεί απο τον Μπρίτο. Ενώ στο “Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός μετά την αγχωτική νίκη με την Skoda Ξάνθη ξέσπασε στον Αστέρα Τρίπολης τον οποίο και “διέσυρε” με 5-0, απο δύο τέρματα πέτυχαν οι Ιντέγε και Φορτούνης και ένα ο Πάρντο.

Το πρόγραμμα κλείνει με τον προσεχή αντίπαλο της Ξάνθης, τον Ηρακλή (αναμετρούνται στα Πηγάδια την Κυριακή) να αγωνίζεται στο Ολυμπιακό Στάδιο με την ΑΕΚ την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 19:30.  Οι ρεβάνς έχουν οριστεί για 3 Φεβρουαρίου το Αστέρας – Ολυμπιακός, 4 Φεβρουαρίου το Ηρακλής – ΑΕΚ, 10 Φεβρουαρίου του Ατρόμητος – Παναθηναϊκός και 11 Φεβρουαρίου το ΠΑΟΚ  – Πανιώνιος.