Επιτυχημένη παρουσία του ΟΦΘΑ στην ημερίδα ορίων τεχνικής κολύμβησης στο Ποσειδώνιο

Με έξι αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Όμιλος φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης στην ημερίδα ορίων Τεχνικής κολύμβησης που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή (24/1)  στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο ΟΦΘΑ ήταν ο μόνος εκπρόσωπος της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης στην ημερίδα και είδε σε 13 περιπτώσεις τους κολυμβητές του να επιτυγχάνουν τα όρια, αποκτώντας έτσι το δικαίωμα συμμετοχής τους τόσο στους Χειμερινούς αγώνες τον Μάρτιο στην πόλη της Θεσσαλονίκης όσο και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα για το 2016 σε Βόλοκαι  Χαϊδάρι.

Τα περισσότερα από τα παιδιά συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις με την εμφάνιση τους, που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση πολλών νέων ατομικών ρεκόρ. Την παράσταση βεβαία έκλεψε το μικρότερο μέλος του τμήματος , η Δήμητρα Καλαϊτζίδου καθώς ήταν η μόνη εκπρόσωπος για την προαγωνιστική κατηγορία .

Προπονητικά την αποστολή υποστήριξαν οι Γιώργος Τυλιγαδάς και η προπονήτρια του τμήματος Κική Μιχαηλίδου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των έξι απλητών του ΟΦΘΑ στην ημερίδα ορίων τεχνικής Κολύμβησης στο Ποσειδώνιο:

1. Η Χριστίνα Αγοράκη κατέλαβε όρια στα 50, 100 και 200 μέτρα διπλά πέδιλα κατηγορίας Παγκορασίδων Α’
2. Ο Χαράλαμπος Σωτηριάδης κατέλαβε όριο στα 50 μέτρα διπλά πέδιλα κατηγορίας Παμπαίδων Α’
3. Θάλεια Βολτέζου κατέλαβε όρια στα 50, 100 και 200 μέτρα  διπλά πέδιλα, όχι μόνο στην κατηγορία Νεανίδων αλλά και στην κατηγορία Γυναικών.
4. Η Ξανθή Αγοράκη κατέλαβε όρια στα 50, 100 και 200 μέτρα  διπλά πέδιλα όχι μόνο στην κατηγορία Νεανίδων αλλά και στην κατηγορία Γυναικών.
5. Η Δήμητρα Καλαϊτζίδου κατέλαβε όρια στα 50 και 100 μέτρα  διπλά πέδιλα κατηγορίας 9 ετών.
6. Ο Αργύρης Τυλιγαδάς κατέλαβε όρια στα 50, 100 και 200 μέτρα  διπλά πέδιλα κατηγορίας Ανδρών.