Χάνει και τον Αθανασιάδη ο Πανθρακικός! Επιβεβαίωσε ότι υπέγραψε στον Αστέρα Τρίπολης…

Μετά την μεταγραφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από τον Πανθρακικό στον ΠΑΣ Γιάννινα και ενώ στην Κομοτηνή προσπαθούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί τις τελευταίες ώρες με την υπόθεση του διαζυγίου με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και της πρόσληψης του Γιάννη Χατζηνικολάου, σαν «βόμβα» σκάει η πληροφορία για επικείμενη  μεταγραφή και του βασικού του τερματοφύλακα Γιώργου Αθανασιάδη.

Πρόκειται για την τρίτη αποχώρηση τερματοφύλακα από την ομάδα της Κομοτηνής μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα, αφού την Δευτέρα λύθηκε και επίσημα η συνεργασία με τον Νέστορα Γκέκα, ενώ πλέον έχει επισημοποιηθεί και η αποδέσμευση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη που ήδη παρουσιάστηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ετσι πλέον δεν θα υπάρχουν πολλές επιλογές για τη θέση κάτω από τα δοκάρια στην ομάδα της Κομοτηνής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μετακίνηση Αθανασιάδη έγινε σε συμφωνία του Πανθρακικού με τον Αστέρα Τρίπολης και θα ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι, χωρίς να γίνει γνωστό ποιο είναι το ποσό που συμφωνήθηκε για αυτήν την μεταγραφική κίνηση του 22χρονου πορτιέρο. Πέρυσι είχε γραφτεί ότι τον είχε κλείσει ο ΠΑΟΚ έναντι 100.000 ευρώ, αλλά προφανώς δεν αλήθευε αυτή η πληροφορία.

Ο Αθανασιάδης έχει 15 συμμετοχές στη Super League στη φετινή σεζόν και μια στο Κύπελλο. Αργά το απόγευμα ο ίδιος σε δηλώσεις του στον Arena επιβεβαίωσε την μεταγραφή του: «Είναι αλήθεια ναι, υπέγραψα στον Αστέρα Τρίπολης. Είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή μου και εύχομαι να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν. Θα μείνω στον Πανθρακικό μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε τώρα το μυαλό μου είναι εδώ. Το καλοκαίρι θα βρίσκομαι στον Αστέρα Τρίπολης, όπου θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για μένα».

Το μόνο σίγουρο μετά από αυτήν την εξέλιξη είναι ότι το καλοκαίρι ο Πανθρακικός θα πρέπει να βρει αξιόπιστη λύση για το τέρμα του. Ειδικά δε αν καταφέρει να μείνει στην Super League και εφόσον διατηρηθεί η απαγόρευση στις μεταγραφές, που ισχύει τώρα λόγω της μη αδειοδότησης της ομάδας της Κομοτηνής, η απώλεια των τριών γκολκίπερ της ομάδας θα δημιουργήσει σοβαρότατο πρόβλημα, αφού ο μόνος που δείχνει να παραμένει είναι ο νεαρός Γιώργος Τζελέπης…