Μοίρασαν χαμόγελα σε μαθητες Γυμνασίου Skoda Ξάνθη και Δήμος Τοπείρου(+photos)

Με ένα ξεχωριστό τρόπο ξεκίνησε η νέα εβδομάδα προετοιμασίας της Skoda Ξάνθη. Με τους παίκτες της Ξανθιώτικης ομάδας μετά το ρεπό της Δευτέρας την Τρίτη 26 Ιανουαρίου να δίνει συνέχεια στις επισκέψεις της σε σχολεία του Νομού Ξάνθης.

Αυτή τη φορά αντιπροσωπεία της ομάδας απαρτιζόμενη από τον team manager Γιώργο Κασναφέρη και τους ποδοσφαιριστές Δήμο Μπαξεβανίδη, Βασίλη Σκούρτη και Μανώλη Δεμένικο επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Ν. Ολβίου. Εκεί οι ποδοσφαιριστές, εκτός από την γνωριμία με τους μαθητές του σχολείου, είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους, να βγουν φωτογραφίες, να υπογράψουν αυτόγραφα και μπλούζες ενώ υπήρξαν και αρκετά happenings τα οποία αφορούσαν κληρώσεις προσκλήσεων για το παιχνίδι με τον Ηρακλή καθώς και κληρώσεις για τρεις τυχερούς μαθητές που κέρδισαν φανέλες των αγαπημένων τους ποδοσφαιριστών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΠΠΑΠ του Δήμου Τοπείρου Χαράλαμπος Σπυριδόπουλος που μαζί με τον Αντιδήμαρχο μοίρασαν σε όλα τα παιδιά, μπλουζάκια από τον Δήμο Τοπείρου. Ο Γυμνασιάρχης του Σχολείου κ. Ευθύμιος Σκούπρας ευχαρίστησε θερμά την αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών και τον Δήμαρχο Τοπείρου γι αυτές τις μικρές αλλά σημαντικές εκδηλώσεις για τους μαθητές αλλά και για το δώρο προς το Γυμνάσιο. Οι καθηγητές και οι μαθητές έκαναν ερωτήσεις στους ποδοσφαιριστές για τον αθλητισμό, την διατροφή αλλά και για την πορεία της ομάδας της Ξάνθης ενώ στο τέλος της εκδήλωσης πολιόρκησαν κυριολεκτικά τους ποδοσφαιριστές για αυτόγραφα και selfies μαζί τους.