Φόρεσαν τις φόρμες της Βέροιας και έκαναν την απογευματινή της προπόνηση Ελευθερόπουλος και Βενετίδης

Πριν προλάβει καλά – καλά να ανακοινωθεί το διαζύγιο του Πανθρακικού με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον Στέλιο Βενετίδη, οι δύο τελευταίοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Βέροιας στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου και έκαναν την πρώτη προπόνηση με τη νέα τους ομάδα.

Ο 39χρονος τεχνικός, έφτασε το μεσημέρι στην πόλη της Βέροιας μαζί με τον συνεργάτη του Στέλιο Βενετίδη και αφού διευθέτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες με την διοίκηση των «κυανέρυθρων» (αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση), έκαναν την πρώτη τους γνωριμία με τους νέους τους ποδοσφαιριστές.

Πρώτη προπόνηση για Ελευθερόπουλο στη «Βασίλισσα» (φωτο)Η προπόνηση ξεκίνησε στις τέσσερις το απόγευμα, δυο ώρες μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου με τον Πανθρακικό και από το πρωί άπαντες στην Βέροια ήξεραν ότι θα παραβρίσκονταν σε αυτήν η νέα τεχνική ηγεσία. Ετσι βρέθηκε και ο φακός του kerkidasport που κατέγραψε «Ελέ» και Βενετίδη με τις φόρμες της Βέροιας.

Με αυτήν την προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία για το δύσκολο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Στα της προπόνησης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Ημαθίας, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αμπντούν, Γιουσούφ, Λόπεζ, ενώ οι Βεργώνης και Μπαλάφας συνέχισαν την αποθεραπεία τους.