ΕΠΣ Θράκης: Τα δυο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου

Χωρίς να χρειαστεί να γίνει κλήρωση, αφού είχε γίνει από την προηγούμενη φάση, έγιναν γνωστά μετά τα αποτελέσματα των προημιτελικών της περασμένης εβδομάδας τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης.

Στην τελική τετράδα προκρίθηκαν ως γνωστόν η Δόξα Προσκυνητών (παρά την εντός έδρας ήττα της από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου), η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (με συνολικό σκορ 9-1 επί της Ένωσης Ασωμάτων), η Ελπίδα Σαπών (που πήρε μέσα στην Στρύμη την πρόκριση επί του Ορφέα) και ο Ηρακλής Σαπών (που έκανε την μεγάλη έκπληξη αφού είχε χάσει εντός έδρας με 3-0 από τον Αστέρα Αιγείρου αλλά τον κέρδισε εκτός έδρας με 4-1).

Και ενώ ίσως αρκετοί περίμεναν να τεθούν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες των Σαπών ή οι δυο… Δόξες στα ημιτελικά, αι βουλαί της κληρωτίδας (που είχε αποφανθεί πάντως πριν την διεξαγωγή των αγώνων) ήθελε άλλες προταγές. Αναλυτικά, τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης είναι τα ακόλουθα:
Ηρακλής Σαπών – Δόξα Προσκυνητών
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ελπίδα Σαπών

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την άλλη Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, αλλά και σε αυτήν την φάση οι αναμετρήσεις είναι διπλές και θα χρειαστούν και δεύτερα παιχνίδια για να προκύψει το ζευγάρι του φετινού τελικού, που όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθούν μια εβδομάδα μετά.