Αποχαιρετά και ο Πασχαλάκης τον Πανθρακικό και πάει στον ΠΑΣ Γιάννινα για αντι-Βελλίδης

Toν αντικαταστάτη του Μάρκου Βελλίδη που πήγε στον ΠΑΟΚ ψάχνουν στον ΠΑΣ Γιάννενα και σύμφωνα με πληροφορίες κοιτάνε και προς Κομοτηνή, όπου η πόρτα του Πανθρακικού είναι ορθάνοιχτη και φάινεται πως δύσκολα θα κλείσει.

Σύμφωνα με το a-sports,  το θέμα τις τελευταίες ώρες χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης (η εταιρεία του Benjamin Μoore έχει τις εγκαταστάσεις της στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής και ο ίδιος διατηρεί καλές σχέσεις με τους διοικούντες της ομάδας) με στόχο να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και άμεσα να αποκτηθεί ο παίκτης.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αρκετά με τους Ανδρέα Γιαννιώτη του Ολυμπιακού (δανεικός πέρυσι στον ΠΑΣ) και Γρηγόρη Αθανασίου του Εργοτέλη να είναι μέσα σε αυτά. Ωστόσο, εκείνος που πλέον βρίσκεται στην κορυφή της λίστας είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης του Πανθρακικού, επισημαίνει το δημοσίευμα.

Αυτή την στιγμή ο Πασχαλάκης είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας του Πανθρακικού, αφού παρά τις ευκαιρίες που πήρε από τον Ελευθερόπουλο, έκανε αρκετά λάθη και εχασε την θέση του βασικού  από τον Γιώργο Αθανασιάδη. Είναι 26 ετών και φέτος έπαιξε σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος, αρκετά δύσκολα με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Σε άλλα τόσα είχε αγωνιστεί πέρυσι, ενώ την πρώτη του χρονιά είχε πέντε παιχνίδια. Προηγούμενες ομάδες του ήταν η Ηλιούπολη, ο Λεβαδειακός και η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Ο Πασχαλάκης έχει ήδη ενημερώσει την διοίκηση της ομάδας για το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα και εκείνοι φαίνεται δεν θα του φράξουν τον δρόμο. Αναζητούν ήδη έναν ακόμη τερματοφύλακα για να συμπληρώσουν την τριάδα τους πίσω από Αθανασιάδη και Τζελέπη. Η αποχώρηση του Νέστορα Γκέκα που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας δεν τους προβληματίζει, ούτως ή άλλως αφού δεν υπολογιζόταν.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, τότε όλα δείχνουν ότι ο Πασχαλάκης θα είναι ο παίκτης που θα κοντραριστεί για τη θέση του βασικού με τον Κώστα Περιστερίδη, που πάντως τα πήγε περίφημα στην νίκη 0-2 του ΠΑΣ στο Περιστερι.