Ύποπτο χειραγώγησης το Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με την SportRadar

Φάκελο με το οποίο χαρακτηρίζει ως ύποπτο χειραγώγησης τον αγώνα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Νέστο Χρυσούπολης και τον Eθνικό Αλεξανδρούπολης, έστειλε η εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης Sportradar στην ΕΠΟ.

Αυτό ισχυρίστηκε στην εκπομπή «Δίκη» στον Σκάι ο Κυριάκος Θωμαΐδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι πέρα από το ματς κυπέλλου Χανίων – Ολυμπιακού 1-4 που έγινε στις 7 Ιανουαρίου  και έχει γίνει γνωστό ότι έχει κριθεί από την Sportradar ως ύποπτος, υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια της φετινής σεζόν, ένα από την Β’ και ένα από την Γ’ Εθνική.

Πρόκειται για τον αγώνα της Football League Παναχαϊκή – Απόλλων που διεξήχθη στις 21 Δεκεμβρίου και, όπως προαναφέρθηκε, την αναμέτρηση της Γ’ Εθνικής Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης που διεξήχθη στις 13 Δεκεμβρίου. «Τις συγκεκριμένες υποθέσεις θα τις ερευνήσει η δικαιοσύνη και ο αθλητικός εισαγγελέας», είπε ο Κυριάκος Θωμαΐδης.

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Νέστος είχε νικήσει τον Εθνικό με 3-0. Υπενθυμίζεται επίσης ότι η Sportradar είναι διεθνής εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης με την οποία συνεργάζεται επισήμως η ΕΠΟ, με σύμβαση που υπέγραψε πέρυσι ο Ξανθιώτης πρόεδρός της Γιώργος Γκιρτζίκης. Σε περσινές εκθέσεις της, η Sportradar είχε κρίνει ύποπτους χειραγώγησης και δύο αγώνες του Πανθρακικού.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ THRAKISPORTS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ SPORTRADAR ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ