ΕΣΠΕΘΡ: Όσα έγιναν στο ντέρμπι ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

Πριν την έναρξή του αποτελούσε ένα μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα που θα διεκδικήσει την τρίτη θέση που οδηγεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών που διοργανώνει η ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Ωστόσο τα κορίτσια του Έβρου Σουφλίου δεν άφησαν περιθώρια στις αθλήτριες του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους. Εκμεταλλευόμενα και τον παράγοντα έδρα, τα κορίτσια του Γιώργου Τασίου επικράτησαν σχετικά εύκολα με 3-0 σετ.

Οι Σουφλιώτισσες χρειάστηκαν μόλις 22 λεπτά για να κατακτήσουν το πρώτο σετ και από 27 για να πάρουν τα δύο επόμενα και ένα πολύτιμο τρίποντο. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βενετίδης με δεύτερο τον Χαρ. Κρόκο. Το φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα παραχώρησε η Σοφία Δεληπούλιου.

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-20, 25-19)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γιώργος Τάσιου): Γερουλίδου, Πρεπούδη, Τάσιου, Δεληγιάννη, Νινούδη, Μίτσκα Άννα, Κάλφα (λ), Τσιακίρη, Παπαλιά

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Γιώργος Ανδραβίζος) Γκούβερ, Κουτρίδου, Μουσουνάκη, Καραγιάννη, Σιρδάρη, Σταυρίδου, Αμπράση, Καραβάρα, Κολοσέντα, Παπακαμέζη (λ)