ΕΠΣ Έβρου: «Κλειδώνει» την Τετάρτη το ζευγάρι του φετινού τελικού του Κυπέλλου

Το απόγευμα της Τετάρτης θα γίνει γνωστό το ζευγάρι του φετινού τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ ‘Εβρου, καθώς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθούν οι νοκ άουτ ημιτελικές αναμετρήσεις.

Στον τελικό του βορείου ομίλου ο Έβρος Σουφλίου, που ξεπέρασε δύσκολα στην παράταση το εμπόδιο του Ορέστη Ορεστιάδας στην προηγούενη φάση, θα αντιμετωπίσει τον Άρδα Καστανεών. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθησει παράταση και πέναλτι, μέχρι να αναδειχθεί ο ένας φιναλίστ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, στον νότιο όμιλο, η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου που στην προηγούμενη φάση συνέτριψε με 6-0 την ΠΑΕ Νίψας, θα αντιμετωπίσει μια άλλη ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, την Θράκη Φερών. Και αυτή η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και ο νικητής θα αποτελέσει τον έτερο φιναλίστ.

Ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου προγραμματίζεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για τις 10 ή το αργότερο για τις 17 Φεβρουαρίου. Εντός της Τρίτης θα γίνουν γνωστές οι τριπλέτες που θα διευθύνουν τους δύο ημιτελικούς, για τις οποίες θα υπάρχει ενημέρωση από το ThrakiSportS σε νεώτερη ανάρτηση…