Επέστρεψε ο Βασιλακάκης στην Δόξα Δράμας και κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Νέστο

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις στην ιστορική Δόξα Δράμας μετά το στραβοπάτημα και την ισοπαλία με 1-1 στο 96′ με την ΑΠΕ Λαγκαδά, για τον όμιλο της Γ’ Εθνικής που αγωνίζονται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Έβρος Σουφλίου.

Σε έκτακτο συμβούλιο των μελών της διοικούσας επιτροπής της Δόξας Δράμας,  αποφασίστηκε η απομάκρυνση του Ανδρέα Παντζιαρά προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Αργά το απόγευμα της Δευτέρας ανακοινώθηκε ότι τα ηνία αναλαμβάνει μια παλιά «δόξα» της, ο Κομοτηναίος προπονητής Κώστας Βασιλακάκης που ξέρει την κατηγορία όσοι λίγοι, με πιο πρόσφατη επιτυχία το γεγονός ότι ανέβασε πέρυσι τον Πανσερραϊκό στην Football League.

Ήδη κοινοποιήθηκε από αργά το βράδυ της Κυριακής η σχετική ανακοίνωση από την διοικούσα επιτροπή όπου για το τυπικό μέρος αναφέρονταν τα εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Η Διοικούσα Επιτροπή θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει τον κύριο Παντζιαρά για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια».

Αμέσως ξεκίνησε η αναζήτηση του διαδόχου του και το όνομα που έπεσε στο τραπέζι και ταίριαζε σε αυτή την αναζήτηση ήταν του Κομοτηναίου πρωην τεχνικού του Πανθρακικού Κώστα Βασιλακάκη, ο οποίος ενημερώθηκε τηλεφωνικά και του ζητήθηκε να παρουσιαστεί αμέσως στα γραφεία του συλλόγου και καθώς ο έμπειρος τεχνικός διαμένει στην Δράμα. Η συνάντηση έγινε λίγα λεπτά μετά και όπως αποδεικνύεται από την ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, η απάντηση Βασιλακάκη ήταν θετική. Μάλιστα, θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον δεύτερο Νέστο στην Χρυσούπολη.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και επιτυχημένος προπονητής αποδέχθηκε άμεσα την πρόταση της Διοικούσας Επιτροπής και συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η άμεση ανταπόκριση του κυρίου Βασιλακάκη δείχνει την αγάπη και το αμέριστο ενδιαφέρον του για την ομάδα της Δόξας, την οποία υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής και είχε σημαντικές επιτυχίες μαζί της στο παρελθόν ως προπονητής.
​     
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
                                Ηλίας Βουγιουκλής
          Επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ