Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Ανακοινώθηκαν δυο νέες αποχωρήσεις στον Πανθρακικό…

Σε αναμονή βρίσκονται οι φίλοι του Πανθρακικού, περιμένοντας να δούνε τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα της φυγής του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ελευθερόπουλου προς την Ημαθία και την Βέροια του Θόδωρου Καρυπίδη και στο μεταξύ η διοίκηση των “πρασίνων” ανακοίνωσε την φυγή δυο ποδοσφαιριστών, ενώ το θέμα προπονητή είναι ακόμα στον “αέρα”.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του περσινού πρώτου σκόρερ της Γ’ Εθνικής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος Κώστα Μαρκόπουλου που αγωνίστηκε μόλις τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα και 114′ λεπτά και του τερματοφύλακα Νέστορα Γκέκα που δεν αγωνίστηκε καθόλου στο πεντάμηνο της παρουσίας του στην Κομοτηνή.

Με αυτές τις δυο φτάνουμε τις πέντε αποχωρήσεις στην ομάδα. Προηγήθηκαν των Μαρκόπουλου και Γκέκα οι αποδεσμευση των Παπαχρήστου, Σέτι και Σερφά.

Η ανακοίνωση για τον Μαρκόπουλο: «Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για το μέλλον».

Η ανακοίνωση για τον Γκέκα: «Η ΠΑΕ Πανθρακικός την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νέστορα Γκέκα. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για το μέλλον».