Σκόραρε ξανά ο Αντώνης Ράνος αλλά…. αποβλήθηκε στην δεύτερη του εμφάνιση στην Κύπρο (+photos)

Το δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε ο Ξανθιώτης επιθετικός Αντώνης Ράνος με την φανέλα του Άρη Λεμεσού, δανεικός απο την Skoda Ξάνθη, με τον ίδιο ωστόσο να γίνεται μοιραίος για την ομάδα του, καθώς αποβλήθηκε πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Ετσι, η ομάδα του έμεινε με παίκτη λιγότερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στο 2-2 με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Ο Ράνος που ήδη μετρά δύο γκολ σε δύο εμφανίσεις, στην Ξάνθη είχε τέσσερα γκολ σε τέσσερα χρόνια για το πρωτάθλημα (αλλά ένα από αυτό, το πιο σημαντικό ίσως, στο μπαράζ σωτηρίας με τον Ολυμπιακό Βόλου πριν δυο χρόνια).

Ο Ξανθιώτης άνοιξε το σκορ στο 33′ ότανπήρε την κεφαλιά στέλνοντας την στα δίχτυα της Ένωσης και δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του στο εκτός έδρας ματς. Στο 38′ όμως ο 22χρονος Ξανθιώτης φορ είδε ορθά την δεύτερη κίτρινη καθώς σε εναέρια μονομαχία με τον Φαν Ράνσμπεεκ τον χτύπησε με τον αγκώνα.

Απο εκεί και πέρα στο 49′  η ομάδα του Παραλιμνίου ισοφάρισε στο 49′ με τον Παπαδόπουλο, για να πάρει εκ νέου προβάδισμα η ομάδα του Άρη στο  58′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αουρέλιο. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 63′ ο Μπόγιοβιτς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες απο την δεύτερη παρουσία του Ράνου με την φανέλα του Άρη Λεμεσού, τα πανηγύρια απο το δεύτερο γκολ και την  αποβολή του.