Προβληματισμένος ο Κριστόφ από την νέα ήττα του ΑΟ Ορεστιάδας στην Πάτρα

Την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε στην Αγυά Πάτρας από την Παναχαϊκή ο ΑΟ Ορεστιάδας και φαίνεται να μπλέκει σε περιπέτειες. Προβληματισμένος ο Κριστόφ από την νέα ήττα στις δηλώσεις του.

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Πλάμεν Κριστόφ δήλωσε: «Σήμερα παίξαμε κακό βόλεϊ. Η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη σε αρκετά σημεία και νίκησε δίκαια. Με τέτοιο βόλεϊ δεν μπορούμε να πάμε μπροστά στο πρωτάθλημα και πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες μου για να ανασυνταχτούμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Ο αρχηγός και ακραίος της Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε: «Ήρθαμε για τη νίκη αλλά δυστυχώς χάσαμε και το παιχνίδι κρίθηκε στα δικά μας λάθη. Σε πολλά σημεία κάναμε λάθη που δεν έπρεπε και δώσαμε το δικαίωμα στην Παναχαικη να πάρει τη νίκη».

O προπονητής της Παναχαικής Γιώργος Λυκούδης, δήλωσε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Προερχόμασταν από παιχνίδια με δυνατές ομάδες που είναι στην 4αδα και σήμερα θέλαμε οπωσδήποτε τους βαθμούς, παίξαμε καλό βόλεϊ και τα καταφέραμε. Πλέον κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή που έχει πολύ μεγάλη σημασία και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Κάθε παιχνίδι που παίζουμε με ομάδες που είχαν χαμηλά στη βαθμολογία θέλουμε να κερδίζουμε βαθμούς και στις υπόλοιπες να παίρνουμε ότι καλύτερο».

Ο Ισπανός κεντρικός της Παναχαϊκής Τζούλιαν Τόρες δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδια, θέλαμε πολύ τη νίκη και το πετύχαμε. Η ομάδα είναι διαφορετική σε σχέση με το πρώτο γύρο, έχει δυο νέα πρόσωπα και έπρεπε να βρούμε ρυθμό για να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Νομίζω πως σήμερα ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δίκαια νικήσαμε. Πλέον κοιτάζουμε το ματς με τον Ηρακλή που είναι πολύ σημαντικό».