LIVE η Γ’ Εθνική: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη, Ορφέας Ν. Σκοπού – Ασπίδα Ξάνθης και Αγία Βαρβάρα – ΑΕ Κομοτηνής

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη, Ορφέας Ν. Σκοπού – Ασπίδα Ξάνθης και Αγία Βαρβάρα – ΑΕ Κομοτηνής για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση τις επόμενες ώρες θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη και στα τρία παιχνίδια των ομάδων της Θράκης για τη 14η αγωνιστική, με την οποία ξεκινάει και ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος.

Ώρα 17:32 Κρίσιμη η αγωνιστική αυτή για τις ομάδες της Θράκης, καθώς και οι τρεις θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Ασπίδα για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, ο ΓΑΣ Κομοτηνή για να μείνει κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ για την ΑΕ Κομοτηνής η νίκη θα την φέρει πιο κοντά στην παραμονή, καθώς σε ενδεχόμενο ήττας σήμερα θα βρεθεί βαθμολογικά πιο κοντά στις ομάδες που αυτή τη στιγμή υποβιβάζονται.

Ώρα 17:37 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής έχει ως εξής: Ορφέας Ν. Σκοπού – Ασπίδα Ξάνθης, ΧΑΝΘ – Χαλκηδόνα, Αγία Βαρβάρα – ΑΕ Κομοτηνής, Ίκαροι Σερρών – Αρετσού, ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη, Γαλάτιστα – ΒΑΟ, Ζέφυρος – Γέφυρα.

Ώρα 17:41 Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το “Coffee Lab” που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας, σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέ, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας, ενώ ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:44  Επίσης χορηγός της σημερινής τριπλής μετάδοσης είναι οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη”, με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη, έδρα στον Ίασμο Ροδόπης και… παράδοση από το 1927. Μπορείτε να επισκεφθείτε τους χώρους τους πλέον όχι μόνο για τον καθημερινό σας άρτο αλλά και για καφέ και όμορφα γλυκίσματα, Επίσης, είναι η ιδανικότερη επιλογή και για να αναλάβουν το κέτερινγκ στις ομορφότερες εκδηλώσεις της ζωής σας, όπως γιορτές, βαφτίσεις κλπ (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:47  Επίσης την live μετάδοση των αναμετρήσεων προσφέρει  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 17:50  Τέλος να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά της για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο στο οποίο υπάρχει ενημέρωση και αποκαλυπτικό παρασκήνιο από όλες τις ομάδες της Θράκης.

Ώρα 17:52 Στα παιχνίδια του πρώτου γύρου είχαμε τρεις νίκες για τις ομάδες της Θράκης και συγκεκριμένα Ασπίδα Ξάνθης – Ορφέας Ν. Σκοπού 60-56, ΑΕ Κομοτηνής – Αγία Βαρβάρα 63-55 και Ελευθερούπολη – ΓΑΣ Κομοτηνή 57-72.

Ώρα 17:56 Διαιτητές στην Κομοτηνή είναι οι Μαραθιώτης και Πετανίδου από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης, στο Νέο Σκοπό οι Γερακίνης και Ξέρας από το Σύνδεσμο Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, ενώ στην Καβάλα διαιτητές είναι οι Σιταρίδης και Κοϊμτζόγλου από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.

Ώρα 18:00 Η πεντάδα της Ασπίδας είναιΧατζημιχαηλίδης, Κουτσογιάννης, Πετς, Στεφανίδης και Παπαδάκης

Ώρα 18:01 Πεντάδες στην Κομοτηνή. Για τον ΓΑΣ ξεκινάνε οι Καραμπέκης, Μπεκρής, Καλαντζής, Στασινόπουλος και Χαλήλ, ενώ για την Ελευθερούπολη οι Παπαζούδης, Καρατσομπάνης, Αδαμόπουλος, Αμπεριάδης και Πανδής.

Ώρα 18:07 Πολύ καλό ξεκίνημα για την ΑΕ Κομοτηνής στην Καβάλα, που προηγείται με 2-10 στα πρώτα δύο λεπτά του αγώνα.

Ώρα 18:11 Πέντε λεπτά στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη 7-10.

Ώρα 18:17 Σε διψήφια διαφορά πλέον η ΑΕ Κομοτηνής, που έχει ξεκινήσει πολύ καλά και προηγείται με 6-19, τρία λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου.

Ώρα 18:21 Τέλος της πρώτης περιόδου στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να προηγείται με ένα καλάθι. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη 15-13.

Ώρα 18:25 Γρήγορο σερί 0-7 της Ελευθερούπολης σε λιγότερο από ενάμιση λεπτό οδηγεί σε τάιμ άουτ.

Ώρα 18:28 Τελος της πρώτης περιόδου στο Νέο Σκοπό, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Ορφέας Ν. Σκοπού – Ασπίδα Ξάνθης 11-11.

Ώρα 18:29 Τελείωσε η πρώτη περίοδος και στην Καβάλα, με την ΑΕ Κομοτηνής να προηγείται με διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Αγία Βαρβάρα – ΑΕ Κομοτηνής 11-23.

Ώρα 18:35 Τρία λεπτά για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη 29-26.

Ώρα 18:36 Τέσσερα λεπτά απομένουν στην Καβάλα για το ημίχρονο, Αγία Βαρβάρα – ΑΕ Κομοτηνής 15-25.

Ώρα 18:42 Τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου στην Κομοτηνή, με την Ελευθερούπολη να προηγείται με τρεις πόντους σε ένα πολύ ενδιαφέρον και όμορφο παιχνίδι. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη 33-36.

Ώρα 18:44 Ένα 8-2 σερί της Αγίας Βαρβάρας στα τελευταία τέσσερα λεπτά δίνει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση της Καβάλας, καθώς η ομάδα της Κομοτηνής χάνει με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τη διψήφια διαφορά που είχε. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Αγία Βαρβάρα – ΑΕ Κομοτηνής 23-27.

Ώρα 18:55 Μόλις τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και στο Νέο Σκοπό. Το ημίχρονο καθυστέρησε να τελειώσει, καθώς υπάρχει πρόβλημα με τα 24 δευτερόλεπτα και το παιχνίδι γίνεται με το ένα χρονόμετρο. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Ορφέας Ν. Σκοπού – Ασπίδα Ξάνθης 33-29.

Ώρα 18:57 Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι η μετάδοση αυτή είναι προσφορά από τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το “Coffee Lab”, τους “Θρακιώτικους Φούρνους Λεχούδη” που έχουν καταστήματα σε Ξάνθη και Κομοτηνή αλλά και παράδοση από το 1927, την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη με πλήρες αθλητικό ένθετο και  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”.

Ώρα 19:03 Τέσσερα λεπτά για το τέλος της τρίτης περιόδου στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη 44-38

Ώρα 19:07 Τέσσερα λεπτά πρι το τέλος της τρίτης περιόδου στην Καβάλα, Αγία Βαρβάρα – ΑΕ Κομοτηνής 31-41.

Ώρα 19:12 Τέλος της τρίτης περιόδου στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να πριοηγείται με 4 πόντους. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνη – Ελευθερούπολη 51-47.

Ώρα 19:16 Δέκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στην Καβάλα, Αγία Βαρβάρα – ΑΕ Κομοτηνής 36-46.

Ώρα 19:20 Έξι λεπτά ακόμα στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη 60-52.

Ώρα 19:26 Πέντε λεπτά για το τέλος στην Καβάλα, Αγία Βαρβάρα – ΑΕ Κομοτηνής 43-48.

Ώρα 19:29 Τέλος της τρίτης περιόδου στο Νέο Σκοπό, με την Ασπίδα να προηγείται με 6 πόντους. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Ορφέας Ν. Σκοπού – Ασπίδα Ξάνθης 48-54.

Ώρα 19:30 Δύο λεπτά ακόμα στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη 68-61.

Ώρα 19:32 Τελευταίο λεπτό στην Κομοτηνή, ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη 69-63.

Ώρα 19:33 Δύο λεπτά για το τέλος στην Καβάλα, Αγία Βαρβάρα – ΑΕ Κομοτηνής 44-51.

Ώρα 19:36 Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να κερδίζει με 8 πόντους διαφορά. Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη 71-63.

Ώρα 19:37 Τελευταίο λεπτό στην Καβάλα, Αγία Βαρβάρα – ΑΕ Κομοτηνής 44-53.

Ώρα 19:41 Τέλος του αγώνα στην Καβάλα, με την ΑΕ Κομοτηνής να πετυχαίνει μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Τελικό αποτέλεσμα: Αγία Βαρβάρα – ΑΕ Κομοτηνής 49-55.

Ωρα 20:02  Τέλος του αγώνα και στις Σέρρες με μεγάλη νίκη για την Ασπίδα Ξάνθης που συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Νέου Σκοπού – Ασπίδα Ξάνθης 69-76.

Ώρα 20:04 Θυμίζουμε ότι την μετάδοση των αγώνων προσέφερε η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το “Coffee Lab”, η εβδομαδιαία εφημερίδα «Θρακική Αγορά» με το μεγάλο αθλητικό της ένθετο,  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά, οι “Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδη” με καταστήματα σε Κομοτηνή και Ξάνθη και… παράδοση από το 1927. Ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας και ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν να έχετε πρώτοι άμεσα ενημέρωση για τις τρεις μεγάλες νίκες των ομάδων μας. Μείνετε στο ThrakiSportS, ακολουθούν ρεπορτάζ από όλα τα ματς και φυσικά σε επόμενη ανάρτηση τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία…