Γ΄ Εθνική: Νίκησε παρά τις απουσίες ο ΓΑΣ την Ελευθερούπολη και περέμεινε στην πρώτη τετράδα

Παίζοντας καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΑΣ Κομοτηνή κέρδισε με 71-63 την Ελευθερούπολη σε ένα αρκετά ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι. η ομάδα της Κομοτηνής παρά τις απουσίες των Μαγκώνη και Μιχαηλίδη έφτασε στη νίκη που την διατήρησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα της Κομοτηνής προηγήθηκε στο τέλος της πρώτης περιόδου με 15-13, με την Ελευθερούπολη να παίζει καλύτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο και να προηγείται στο ημίχρονο με 33-36, βρίσκοντας αρκετές λύσεις στην επίθεση από τον Αδαμόπουλο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ μπήκε δυνατά και πήρε το προβάδισμα, το οποίο δεν το έχασε ξανά. Με όπλο την άμυνα έκλεισε την τρίτη περίοδο μπροστά στο σκορ με 51-47 και στα μέσα της τέταρτης περιόδου πήρε και διψήφια διαφορά, φτάνοντας στο τελικό 71-63.

Πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο επιθετικά ο Καραμπέκης, πολύτιμη η βοήθεια κάτω από τη ρακέτα από τους Στασινόπουλο και Χαλήλ, ενώ Λεχούδης και Καλαντζής πέτυχαν πολύτιμα τρίποντα, ξεκλειδώνοντας την άμυνα της Ελευθερούπολης.

Δεκάλεπτα: 15-13, 33-36 (ημίχρονο), 51-47, 71-63 (τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Μαραθιώτης, Πετανίδου

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Ντίνας, Βελή): Μαγκώνης, Πασχαλινόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Μπούντας, Λεχούδης 16 (3), Καραμπέκης 20, Γκουτσίδης, Μπεκρής 5 (1), Καλαντζής 13 (2), Πίτατζης, Στασινόπουλος 10, Χαλήλ 7.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Παπαδόπουλος): Παπαζούδης 10 (2), Κωνσταντάρας, Καρατσομπάνης 2, Ρότσας 11 (3), Μακρής, Γκούμας 3, Αδαμόπουλος 19 (1), Κουκουλίδης, Σφουγγάρης, Αμπεριάδης 6, Λαζαρίδης, Πανδής 12.