ΕΠΣ Ξάνθης: Αναβλήθηκε λόγω πένθους το Ερμής Μάνδρας – Ασπίδα μετά από θανατηφόρο τροχαίο

Την αναβολή του αγώνα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ του Ερμή Μάνδρας και της Ασπίδας Ξάνθης, γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσης. Καθώς το πρωί τρία νεαρά άτομα απο το χωριό της Μάνδρας ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα οπού δυστυχώς είχαμε τον θάνατο ενός 21χρονου.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το xanthinea τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 21χρονος στην Ξάνθη όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε πάνω σε ένα δέντρο και ανετράπη.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 27ο χλμ Ξάνθης – Αβδήρων και μέσα στο αυτοκίνητο εκτός από τον 21χρονο οδηγό βρίσκονταν και δύο φίλοι του, 20 ετών ο καθένας, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά. Το Ι.Χ. μετά την πρόσκρουσή του στο δέντρο, τούμπαρε με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως είναι λογικό άπαντες στο χωριό της Μάνδρας και στην ομάδα φυσικά μόνο διάθεση για μπάλα δεν έχουν, και έτσι άμεσα ζητήθηκε και φυσικά έγινε δεκτό απο διοργανώτρια και την ομάδα της Ασπίδας η αναβολή του αγώνα και ο ορισμός της σε νέα ημερομηνία.