Επιβεβαίωση και από Καρυπίδη της έλευσης Ελευθερόπουλου στη Βέροια! Συνάντηση με Βρύζα!!!

Ο μεγαλομέτοχος του Άρη αλλά και της Βέροιας Θόδωρος Καρυπίδης στο περιθώριο του αγώνα με του Άρη με την Καβάλα για την Γ’ Εθνική, ανέφερε στο ημίχρονο της αναμέτρησης ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας της Ημαθίας.

Σε… πηγαδάκι, στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στους “κίτρινους” και την Καβάλα, ο ισχυρός άνδρας και της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αλλά και της “βασίλισσας του βορρά”, Θόδωρος Καρυπίδης, αποκάλυψε πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, νέος προπονητής του συλλόγου της Ημαθίας θα είναι ο «Ελέ»!

Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει ο Ελευθερόπουλος να μείνει ελεύθερος από τον Πανθρακικό. Κάτι που βουίζει το διαδίκτυο ότι δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα μετά την γκέλα με την Καλλονή. Φήμες μάλιστα λένε ότι ο Ζήσης Βρύζας συνάντησε ήδη τον Ελευθερόπουλο στη Θεσσαλονίκη.

Από τον Πανθρακικό δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, κάποιες διαρροές όμως αναφέρουν ότι θα υπάρξει τις επόμενες ώρες, πρωί της Δευτέρας, συνάντηση με την διοίκηση. Φαίνεται πάντως να υπάρχει στο παρασκήνιο και μια «μάχη εντυπώσεων» αν διώχνει τον Ελευθερόπουλο ο Πανθρακικός ή αν φεύγει αυτός αφήνοντας τους Κομοτηναίους στα κρύα του λουτρού.