Επιμένουν από την Ημαθία: Τέλος ο Ελευθερόπουλος από Πανθρακικό, συμφώνησε με Βέροια

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο νέος προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά», όπως χαρακτηρίζουν την Βέροια οι οπαδοί της.

Αυτό αναφέρει με απογευματινή της ανάρτηση η ημαθιώτικη ιστοσελίδα http://www.kerkidasport.gr, η οποία θεωρείται ότι έχει πολύ καλό ρεπορτάζ για την ομάδα της Βέροιας (αρκεί να παρατηρήσει κανείς ότι διαφημίζει τις επιχειρήσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας Θ. Καρυπίδη).

«Ο νεαρός τεχνικός, μετά την ήττα του Πανθρακικού στην Καλλονή, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Κομοτηνής και στη Βέροια δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, αφού εδώ και αρκετές μέρες τον είχαν σαν πρώτη επιλογή για αντικαταστάτη του Γιώργου Γεωργιάδη», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Έτσι, υπήρξε προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και το μόνο που απομένει για να αναλάβει και επίσημα τα ηνία της “Βασίλισσας” είναι η ανακοίνωση των “κυανέρυθρων”, η οποία αν όλα πάνε καλά αναμένεται για αύριο Δευτέρα», καταλήγει το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα της Ημαθίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βέροια ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναιτωλικό, γεγονός που καθιστά την ομάδα της Ημαθίας μαζί με αυτή του Ατρομήτου (που ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα) ως τις δύο που κυνηγά ο Πανθρακικός για την παραμονή του στην κατηγορία.