Αναβλήθηκαν λόγω Εθνικών Oμάδων τα παιχνίδια Εφήβων και Παίδων της Ξάνθης στο Αγρίνιο!

Δεν διεξήχθησαν τα προγραμματισμένα για το πρωί της Κυριακής 24 Ιανουαρίου παιχνίδια των τμημάτων Κ17 και Κ15 της Skoda Ξάνθη στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, μετά απο αίτημα της Skoda Ξάνθη που έγινε δεκτό απο την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Αφορμή για το αίτημα της Ξανθιώτικης ΠΑΕ ήταν η κλήση και συμμετοχή τριών μελών της ομάδας Κ17 του συλλόγου στην αποστολή της Εθνικής Κ16 που αγωνίστηκε στο Aegean Cup που έγινε στην Σμύρνη της Τουρκίας, με την Εθνική μας να βγαίνει τρίτη (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ). Η Skoda Ξάνθη, μετά τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ζήτησε  την αναβολή του αγώνα της Κ17 λόγω της παρουσίας των διεθνών της, κάτι που έκανε δεκτό η διοργανώτρια όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όσον αφορά τα Κ15, ως γνωστόν στον Βόρειο όμιλο το πρωτάθλημα Κ15 γίνεται παράλληλα με το Κ17 με κοινό πρόγραμμα, και έτσι και για λόγους οικονομίας η διοργανώτρια όταν αναβάλλεται παιχνίδι της Κ17 αναβάλει και το αντίστοιχο των Κ15, όπως συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση.