Γ’ Εθνική: Υπόθεση ενός τετάρτου στην έναρξη του αγώνα η ήττα του Έβρου Σουφλίου από το Αγιονέρι

Άλλη μια ήττα και μάλιστα εντός έδρας γνώρισε ο Έβρος Σουφλίου, που πλέον δείχνει να έχει ρίξει «λευκή πετσέτα» αναφορικά όχι μόνο με την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία αλλά ακόμα και της αποφυγής της τελευταίας θέσης.

Στον αγώνα στο «Δημήτρης Μπακιρτζής» χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά αγώνα για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μπελίτσας με σουτ έγραψε το 0-1 και έβαλε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο τους γηπεδούχους.

Με την συμπλήρωση 15 λεπτών, από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων, ο Κοτσαρίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο δημοτικό στάδιο του Σουφλίου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι πήρε διαδικαστική μορφή με τις δύο ομάδες να αποφεύγουν τις αντίπαλες εστίες και αμφότερες να περιμένουν να σφυρίξει την λήξει ο κομοτηναίος διαιτητής Κιγιτζί, που είχε ως βοηθούς τους Τζιώτζιο (Θράκης) και Κηλικιώτη (Ξάνθης).

Ετσι έκανε ντεμπούτο με το δεξί ο Π. Διλμπέρης που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αγιονερίου στις αρχές της εβδομάδας, διατηρώντας την ομάδα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντιθέτως ο Έβρος Σουφλίου δείχνει να έχει συμβιβαστεί με την μοίρα του υποβιβασμού.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Μπινόπουλος, Φακίτσας, Πετκίδης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Αντωνιάδης, Ναθαναηλίδης, Μερτίκας, Ευφραιμίδης, Ζάχος.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Π. Διλμπέρης): Γουναρίδης, Λουϊζίδης Χ., Μαργαρίτης, Μιλκούδης, Μήτσιος, Κοτσαρίδης, Μπουζούρας, Υψηλός (53’ Πιπινίκας), Γαλάνης, Κουτσάγιας, Μπελίτσας.