Οι δηλώσεις του αρχηγού του Πανθρακικού Αντώνη Λαδάκη μετά την ήττα από την Καλλονή

Μετά την ήττα του Πανθρακικού δεν ήταν πολλοί αυτοί που είχαν όρεξη για κουβέντες από την πλευρά του Πανθρακικού. Βάσει συμβολαίου όμως, έπρεπε και κάποιοι παίκτες να μιλήσουν στις κάμερες της Nova και ένας από αυτούς που έβγαλαν τα κάστανα από την φωτιά ήταν ο αρχηγός Αντώνης Λαδάκης.

«Αυτό που δεν μπορέσαμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Από την στιγμή που δεχτήκαμε πρώτοι τέρμα σε δύσκολες συνθήκες, δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε την ροή του παιχνιδιού, δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ και μοιραία χάσαμε», σχολίασε αρχικά ο αρχηγός των Κομοτηναίων.

«Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να πετύχουμε κάποιο τέρμα που είχαμε τον αέρα ευνοϊκό. Στο δεύτερο είχαμε εναντίον μας τον αέρα. Έπρεπε να είμαστε 90 λεπτά συγκεντρωμένοι, σε μια φάση αδρανήσαμε, πέτυχε η Καλλονή το γκολ και νίκησε, γιατι ήταν ένα ματς που θα νίκαγε όποιος πετύχαινε πρώτος γκολ», συνέχιζε να σχολιάζει ο Λαδάκης.

Στο τέλος ανέφερε αναφορικά με το μέλλον της ομάδας στην Super League: «Η κατάσταση είναι δύσκολη, γίνεται ακόμα δυσκολότερη. Επαγγελματίες είμαστε, πρέπει να δούμε την συνέχεια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχει χαρές και λύπες, εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».