Το pregame του «τελικού» για την παραμονή ανάμεσα σε Καλλονή και Πανθρακικό (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Μια ακόμη σημαντική αναμέτρηση θα δώσει ο Πανθρακικός στην Καλλονή, και θέλει βαθμούς απέναντι σε έναν αντιπαλο που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό όντας στην τελευταία θέση, αν και παίζει  το τελευταίο του “χαρτί” για την παραμονή.

O “άσφαιρος” τον τελευταίο καιρό, με εξαίρεση την τεσσάρα στην Τρίπολη και στην ζώνη του υποβιβασμού σχεδόν από την αρχή του πρωταθλήματος Πανθρακικός, αντιμετωπίζει στην Λέσβο την χειρότερη μαζί με την δική του και την Βέροια εντός έδρας ομάδα. Σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι οι Κομοτηναίοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και στις νίκες εκτός Κομοτηνής όπως στο Περιστέρι (15:00 LIVE ThrakiSportS).

O Πανθρακικός μετά και την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναικού είναι τρεις αγώνες χωρίς νίκη και χωρίς γκολ.΄Ετσι παραμένει προτελευταίος στην βαθμολογία με 13 πόντους, στο -5 απ’ τον Ατρόμητο (αγώνα λιγότερο με Λεβαδειακό) που έχουν 18, και -6 από την Ξάνθη και την Βέροια που έχουν 19 βαθμούς.

Ο Ελευθερόπουλος θα στερηθεί τους τραυματίες Τζάνη που χάνει τη σεζόν και τους Χαβίτο και Χασομέρη, ενώ στην αποστολή μετέχουν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Πεταυράκης και Τσιάρας. Έτσι στην αποστολή του Πανθρακικού μετέχουν οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Πεταυράκης, Λαδάκης, Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Τσιάρας, Ροτζέριο, Ίγκορ, Ντιγκινί, Βάλτερ, Μουδούρογλου.

Εκτός έδρας ο Πανθρακικός είναι καλύτερος από ότι στην Κομοτηνή (7 βαθμοί εκτός, 6 εντός), έχοντας μια νίκη, 4 ισοπαλιες και 4 ήττες και τέρματα 6-16.

Σε κάκιστη κατάσταση βρίσκεται η Καλλονή, με μόλις επτά βαθμούς και εννιά ήττες τις οποίες τις οχτώ συνεχόμενες στα δέκα τελευταια της παιχνίδια με τελευταίο βαθμό αυτόν που απέσπασε από την Ξάνθη (2-2) στην Λέσβο στις 7 Νοεμβρίου.

Ο Νίκος Καραγεωργίου που βρίσκεται από τις 27 Δεκέμβρη στην Λέσβο μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής πήρε στην αποστολή τους Χογκ, Δαύκος, Γκόλιας, Ούκα, Αναστασιάδης, Βαλιός, Σπυρόπουλος, Τσαμπούρης, Γεωργίου, Γιουκαρής, Καλτσάς, Μάρκοβιτς, Νομπρέγκα, Γουερέ, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Μίκιτς και τον νεοφερμένο Φαβάλι.

Στην φετινή σεζόν η Καλλονή δεν δείχνει τόσο δυνατή στην έδρα της όσο τα προηγούμενα χρόνια, με μόλις 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, με τα ίδια στατιστικα που έχει και ο Πανθρακικός εντός, πράγμα που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο πάντα επικίνδυνος στην κόντρα Πανθρακικός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Στον αγώνα του Πανθρακικού με την Καλλονή διαιτητής θα είναι ο Παππάς (Αθηνών) με βοηθούς την Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής) και τον Απτόσογλου (Αθηνών) και τέταρτο διαιτητή τον Ευαγγέλου (Αθηνών).

Αυτή θα είναι η 4η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βέροια και Πανθρακικό στην πρωτεύουσα της Λέσβου. Στις προηγούμενες 3 φορές που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, ο Πανθρακικός πήρε μια ισοπαλία με 1-1 και ηττήθηκε 2 φορές. Ο αγώνας αρχίζει στις 15.00 το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ThrakiSportS.