Photos: 30 κλικ από την πικρή ήττα του Πανθρακικού από την Καλλονή, που τον… «παρασύρει» στην Β’ Εθνική

Με απογοητευτική εμφάνιση, ο Πανθρακικός όχι απλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη αλλά γνώρισε και την ήττα από την ουραγό Καλλονή με 2-0, η οποία πέτυχε το δεύτερο μόλις τρίποντό της στο πρωτάθλημα. ‘Ετσι οι νησιώτες πήραν ανάσα και ελπίζουν σε παραμονή, αν και το πιο πιθανό είναι με αυτήν τους την επικράτηση να παρασέρνουν και τους Κομοτηναίους στην Β’ Εθνική.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν αναμφισβήτητα ο Λούκας Φαβάλι. Μόλις το βράδυ της Παρασκευής ανακοινώθηκε η απόκτησή του και πριν συμπληρωθούν 24 ώρες ξεκίνησε ως βασικός και σκόραρε στο ντεμπούτο του με κεφαλιά, ενώ ο Αναστασιάδης με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε στο 84′ το τελικό αποτέλεσμα. Με το «τρίποντο» αυτό, η ομάδα της Λέσβου έβαλε τέλος και στο αρνητικό σερί των οκτώ διαδοχικών ηττών.

Αντίθετα, ο Πανθρακικός μόνο αισιόδοξος δεν μπορεί να είναι για το μέλλον. Μετά από ένα αδιάφορο πρώτο ημίχρονο,  είδε τον Αθανασιάδη να μαζεύει δυο φορές την μπάλα από τα δίχτυα του. Ενδιαμέσως οι Κομοτηναίοι έψαξαν την ισοφάριση και στο 63′ είδαν τον Μπαϊκαρά με κοντινή κεφαλιά να μη βρίσκει στόχο. Ετσι ήρθε μοιραία η ήττα, που κάνει εξαιρετικά δύσκολη πλέον την υπόθεση «παραμονή».

ΚΑΛΛΟΝΗ (Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Φαβάλι (76’ Σπυρόπουλος), Μανούσος (85’ Ούκα), Γεωργίου, Κάρλσον (70’ Μάρκοβιτς)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ντίγκινι, Λαδάκης (79’ Ηλιάδης), Μεχία, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (57’ Βάλτερ), Μπουγαΐδης (46’ Πεταυράκης), Ποτουρίδης, Ίγκορ.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΣ INTIME