ΕΠΣ Έβρου: Αναβολή λόγω πένθους και στο Δόξα Στέρνας Οινόη

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου και κατόπιν σχετικού αιτήματος, σε αναβολή οδηγείται και η αναμέτρηση Δόξα Στέρνας – Ένωση Οινόης για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Ο αγώνας είχε οριστεί κανονικά για τις 3.00 το μεσημέρι της Κυριακής, έχοντας μάλιστα ως διαιτητική τριπλέτα τoυς Δαλή, Κιτσο και Νάνο. Ωστόσο από την ομάδα της Στέρνας ζητήθηκε αναβολή λόγω του θανάτου ενός 30χρονου παιδιού στο χωριό, που ήταν παλιός παίκτης της ομάδας και είχε συγγενική σχέση με πολλούς από τους παίκτες της ομάδας. Μάλιστα το σπίτι του ήταν ελάχιστα μακριά από το γήπεδο.

Στο ανθρώπινο αυτό αίτημα, καθώς το πένθος για το χωριό είναι βαρύ, υπήρξε συγκατάθεση και από την φιλοξενούμενη ομάδα της Οινόης και έτσι η αναμέτρηση οδηγήθηκε σε αναβολή. Υπενθυμίζεται ότι για τον ίδιο όμιλο της Β’ ΕΠΣ Έβρου δεν θα διεξαχθεί ούτε το παιχνίδι Ακρίτας Νέας Βύσσας – Θύελλα Κυπρίνου, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η Θύελλα Κυπρίνου καλεί μάλιστα και τις υπόλοιπες ομάδες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να πάνε στα μπλόκα των αγροτών, αντί για τα γήπεδα, ζητώντας μάλιστα και την αναβολή της αγωνιστικής από την ΕΠΣ Έβρου. Πάντως από την Επιτροπή Πρωταθλήματος διευκρίνιζαν ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα και όλες οι ομάδες και οι διαιτητές καλούνται να προσέλθουν στα γήπεδα κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι έχει οδηγηθεί εξ αρχής σε αναβολή και η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρδα Καστανεών και τον Ορέστη Ορεστιάδας, που ήταν προγραμματισμένος στις τρεις το μεσημέρι του Σαββάτου για την Α’ Κατηγορία, ωστόσο σε αυτό το ματς εξ αρχής δεν είχαν οριστεί διαιτητές.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ