Τίμησε τον Γιώργο Παράσχο ο «Γαλανόλευκος Φάρος»

Τιμή στον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος από το 1977 μέχρι το 1980 αγωνίστηκε και πρόσφερε στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, απέδωσε ο “Γαλανόλευκος Φάρος” βραβεύοντας τον.

Ο τεχνικός του Πλατανιά, που σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις την τελευταία δεκαετία ειχε καθίσει στον πάγκο της Ξάνθης,  είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί την Παρασκευή το απόγευμα το μουσείο της Εθνικής Ομάδας που υπάρχει στα Χανιά, μην κρύβοντας την συγκίνησή του.

parasxos Gal Faros3Ειδικότερα, τα μέλη του “Φάρου” τον ευχαρίστησαν πρωτίστως για την παρουσία του στην Εθνική Ομάδα, με την οποία είχε τέσσερις συμμετοχές. Ο Γ. Παράσχος χαρακτήρισε όμορφη την στιγμή, διευκρινίζοντας  πως δεν έχει συνηθίσει στη ζωή του να τον βραβεύουν.

Είχε την ευκαιρία επίσης να μιλήσει και να θυμηθεί παράλληλα το παιχνίδι όπου είχε αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα, το μακρινό 1980 απέναντι στην Δανία το οποίο είχε λήξει με σκορ 1-0 για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο 63χρονος τεχνικός ξεναγήθηκε από άκρη σε… άκρη στο μουσείο, με τον “ειδικό” πρόεδρο του Γαλανόλευκου Φάρου Νίκο Φλέκκα να του αναφέρει λεπτομέρειες για πολλά από τα εκθέματα που υπάρχουν εντός του κτιρίου και τον  Παράσχο να μην κρύβει την έκπληξή του.

Αργότερα κράτησε στα χέρια του το αντίγραφο του Κυπέλλου που κατέκτησε η Ελλάδα το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας και δέχτηκε την τιμητική πλακέτα από τα μέλη της διοίκησης του “Φάρου”.

Σύμφωνα με τον Γ. Παράσχο, αφού γνωρίστηκε πλέον με τα μέλη του “Γαλανόλευκου Φάρου” θα ξαναπεράσει από το μουσείο, καθότι του άρεσε πολύ, όπως ο ίδιος ανέφερε…

 /></p>
<div class=