Θριάμβευσε το Μουσικό Σχολείο επί του 3ου Λυκείου Κομοτηνής στον τελικό Νομού Ροδόπης στο χάντμπολ

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά το Λύκειο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής κατέκτησε το κύπελλο των σχολικών πρωταθλημάτων χάντμπολ  στον νομό Ροδόπης. Απέναντι στο 3ο Λύκειο Κομοτηνής μπόρεσε στο δεύτερο μέρος να κάνει την διαφορά και να πάρει το τρόπαιο.

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν  στο 50λεπτό του αγώνα έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους με τους συμμαθητές που βρίσκονταν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Κομοτηνής να τους επευφημούν.

Το παιχνίδι είχε αρκετό ενδιαφέρον, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το 3ο Λύκειο πήρε γρήγορα κεφάλι στο σκορ και μάλιστα προηγήθηκε με 4-0, αφιού το Μουσικό χρειάστηκε να περάσουν περίπου 20 λεπτά για να πετύχει το πρώτο του τέρμα.

Ωστόσο προς το τέλος του πρώτου μέρος το Μουσικό Λύκειο ψαλίδισε την διαφορά και στο δεύτερο ημίχρονο με αντεπίθεση διαρκείας μπόρεσε με συνοπτικές διαδικασίες να καθαρίσει το παιχνίδι με τελικό σκορ 14-6.

Όπως σημειώνει το rodopisports, η νικήτρια ομάδα του νομού Ροδόπης  στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια ομάδα της Δράμας.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Σπύρου Φ., Σπύρου Μ., Παγιάτσινος, Τζατζανάς, Παπαδόπουλος, Νασούδης, Φρατζόπουλος, Φουτζιτζιδης, Αγγελάκης, Δελιγιαννίδης, Σταυρίδης, Νάκος, Τσιαούσης, Παχατουρίδης

3ο ΛΥΓΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Γκαράνας, Βασιλάκης, Αρζουμανιαν , Γεωργιάδης, Παθέρης, Καραγιοβάνης, Σλατούδης, Κατσαρός, Μπόζης, Ντωνές, Βουδούρης, Ντόκας