Στον Πανιώνιο για ενάμισι χρόνο ο Κενάν Μπαργκάν! Οι… πάστες στον Καραγεωργίου και η φωτογραφία με τον Ουζουνίδη

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Πανιώνιο η απόκτηση του Κενάν Μπαργκάν, που μία ημέρα πριν είχε αποχωρήσει από την Καλλονή. Στη Νέα Σμύρνη έψαχναν τον αντί-Μπουμάλ και φαίνεται ότι τον βρήκαν στον 27χρονο ξανθιώτη ποδοσφαιριστή, που αποτελεί τη μοναδική προσθήκη άνω των 24ετών που είχαν δικαίωμα να κάνουν οι “κυανέρυθροι” (καθώς έχουν περιορισμούς λόγω αδειοδότησης, όπως και ο Πανθρακικός).

 width=Ο Μπαργκάν συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Πανιωνίου και την Παρασκευή (22/1) υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης το οποίο θα έχει χρονική διάρκεια 1,5 χρόνου, ως το καλοκαίρι του 2017 δηλαδή.

Ο Πανιώνιος θα είναι η πέμπτη ομάδα για τον γεννημένο στις 25 Οκτωβρίου 1988 μέσοεπιθετικό, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ασπίδα Ξάνθης, τον Οδυσσέα Αναγέννησης, τη Βέροια για πέντε ολόκληρα χρόνια και την Καλλονή το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν και δημοσιεύθηκαν μάλιστα στην Θεσσαλονίκη, ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έδειξε και ο Άρης, ενώ το ThrakiSportS πληροφορείται ότι είχε κρούση και από  τον Ηρακλή.

Ο Κενάν Μπαργκάν, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στο panionios.gr: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο. Γνωρίζω ότι είναι το ιστορικότερο σωματείο της Ελλάδας και είναι τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα του. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα, για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί για την φετινή περίοδο”.

Σχεδόν ταυτόχρονα δημοσιοποιούνταν οι φωτογραφίες του από την υπογραφή του συμβολαίου με τη νέα του ομάδα, αλλά και παρέα με τον (θρακιώτη) προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτησή του.  Έτσι ο Ξανθιώτης Μπαργκάν φεύγει από έναν πρώην προπονητή της Ξάνθης, τον Καραγεωργίου, και πηγαίνει σε έναν άλλον πρώην προπονητή της Skoda, τον Ουζουνίδη, ενώ τον διεκδίκησε και ένας άλλος πρώην Ξανθιώτης κόουτς, ο Νίκος Παπαδόπουλος.

 width=

Πάντως οι σχέσεις του με τον Καραγεωργίου δεν είναι και οι καλύτερες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το διαζύγιο. O ίδιος, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, σχολίασε για τη φυγή του από την Καλλονή και τις σχέσεις του με τον καβαλιώτη τεχνικό: «Έπρεπε να φύγω, αυτό είναι καλό για μένα. Υπήρχε καλό κλίμα στην ομάδα. Είχα καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας. Τις τελευταίες μέρες είχα προβλήματα με τον προπονητή και έπρεπε να φύγω. Ήθελε να παίξει αμυντικά ο Καραγεωργίου και πίστευε ότι δεν ταιριάζω εγώ. Δεν σώζεσαι με ισοπαλίες μόνο, χρειάζεσαι τρίποντα. Να τον πάρουμε μια πάστα τον Καραγεωργίου αν είναι καλό παιδί (…) Δεν έχουμε αποχαιρετιστεί με τον Καραγεωργίου και δεν νομίζω κιόλας. Ήμουν βασικός και όταν ήρθε ο Καραγεωργίου ξαφνικά δεν έπαιζα και δεν μου εξήγησε τον λόγο. Τον είχα ρωτήσει τον λόγο, αλλά δεν φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα, αλλά συνέχισα να είμαι ο μόνος που δεν έπαιζε. Αυτό είναι χειρότερο, να μην παίζεις και να μην ξέρεις τον λόγο».

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κενάν Μπαργκάν. Ο έμπειρος επιθετικός, υπέγραψε την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους, παρουσία του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκου Ζαμάνη. Ο Κενάν Μπαργκάν, θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο “10”.