Πρωτοφανές! Η Θύελλα Κυπρίνου αντί για γήπεδο πάει στα μπλόκα των αγροτών και καλεί όλες τις ομάδες να κάνουν το ίδιο!!!

Σε μια πρωτοφανή κίνηση αποφάσισε να προχωρήσει η Θύελλα Κυπρίνου, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της B’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου. Αν και την Κυριακή αντιμετωπίζει στη Νέα Βύσσα τον τοπικό Ακρίτα για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, η ομάδα ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί.

Αντί για το γήπεδο, οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας Κυπρίνου, που στην πλειοψηφία τους είναι αγρότες, καλούνται από την διοίκηση της ομάδας να πάνε στα μπλόκα των αγροτών, που ήδη έχουν στηθεί στον ‘Εβρο. Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σιώπης ήδη μάλιστα μετέχει στις κινητοποιήσεις στο μπλόκο στο τελωνείο στις Καστανιές, «πόσταρε» τις σχετικές νυχτερινές φωτογραφίες από αυτό και με μεταμεσονύχτια δήλωσή του, καλεί να πράξουν το ίδιο και οι υπόλοιπες ομάδες της ΕΠΣ Έβρου.

Στην Θύελλα Κυπρίνου αντιλαμβάνονται ότι με την απόφασή τους αυτή, θα κινδυνεύσουν όχι απλά να χάσουν στα χαρτιά με 3-0 τον αγώνα με τη Νέα Βύσσα, αλλά και να δεχθούν χρηματικό πρόστιμο από την διοργανώτρια ΕΠΣ Έβρου. Ωστόσο έχουν λάβει την απόφαση και μάλιστα καλούν τις υπόλοιπες ομάδες να πράξουν το ίδιο, αναγκάζοντας ουσιαστικά την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων να αναβάλει για δεύτερη σερί εβδομάδα την αγωνιστική (την προηγούμενη αυτό συνέβη λόγω των καιρικών συνθηκών).

«Το Διοικητικό συμβούλιο της Θύελλας Κυπρίνου αποφάσισε την απόλυτη στήριξη στα παιδιά μας και τα αδέρφια μας που είναι αγρότες, με γνώμονα ότι απειλείται το μέλλον μας και η ύπαρξη του τόπου μας. Στα πλαίσια της απόφασης την Κυριακή 24 Ιανουαρίου η ομάδα της Θύελλα Κυπρίνου αντί για το γήπεδο της Βύσσας με την οποία αγωνίζεται για το πρωτάθλημα, σε ένδειξη συμπαράστασης θα προσέλθει στο μπλόκο των αγροτών και θα συνταχθεί μαζί τους», επισημαίνει η ανακοίνωση της ομάδας, που εστάλη μετά τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Θύελλας Κυπρίνου Γιώργος Σιώπης, από τα μπλόκα των αγορικών κινητοποίησεων, δηλώνει: «Καλούμε τις ομάδες να πράξουν το ίδιο και την ΕΠΣ Εβρου να αναβάλει την αγωνιστική. Καλή δύναμη στους αγρότες και τις οικογένειες τους». Ο ίδιος βρέθηκε αργά το βράδυ στον οδικό κόμβο των Καστανιών, όπου νωρίτερα οι αγρότες προχώρησαν σε δίωρη συμβολική διακοπή της συνοριακής διέλευσης, όπως και νοτιότερα, στο τελωνείο των Κήπων όπου επίσης παραμένουν παρατεταγμένα τα αγροτικά μηχανήματα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των εκπροσώπους των αγροτών, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν  επ’ αόριστον. Όσον αφορά στην κυκλοφορία των οχημάτων κατά μήκος του νομού, διακόπτεται ανά διαστήματα από τα μπλόκα των αγροτών στην Εγνατία οδό στο ύψος του κόμβου του Αρδανίου καθώς και στον κόμβο Ριζίων Ορεστιάδας. Την ίδια στιγμή υπολογίζεται ότι περίπου 300 τρακτέρ συμμετέχουν στο μπλόκο που έχουν στήσει οι αγρότες στην Κομοτηνή και σχεδόν άλλα 200 στο αντίστοιχο μπλόκο των αγροτών της Ξάνθης στον Νέστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ