Ήρθε Κομοτηνή, φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού και ήδη προπονήθηκε στο ΔΑΚ ο Άλμπερτ Ρούσσος

Μπορεί επισήμως να μην έχει υπάρξει ακόμα κάποια ανακοίνωση, καθώς όλοι στην ομάδα του Πανθρακικού έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς – τελικό με την Καλλονή, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Άλμπερτ Ρούσσος για τους επόμενους έξι μήνες θα αγωνιστεί στην ομάδα της Κομοτηνής.

Ο 19χρονος άσος, που ανήκει στην Γιουβέντους, αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στη Σερκλ Μπριζ αλλά φεύγει από την βελγική ομάδα και επαναπατρίζεται για να πάρει χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια του στον Πανθρακικό, ως δανεικός από την ιταλική ομάδα.

Μάλιστα, ο Άλμπερτ Ρούσσος βρίσκεται ήδη στην Κομοτηνή. Αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί, σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης παρουσιάστηκε φωτογραφία του από προπόνηση που έγινε στο ΔΑΚ Κομοτηνής (και στην οποία λίγοι προφανώς έχουν πρόσβαση, για να βγάλουν και φωτογραφία).

Ετσι κι αλλιως όμως, το γεγονός ότι κάνει προπονήσεις με τον Πανθρακικό ουσιαστικά δεν το έκρυψε και ο ίδιος ο παίκτης αλλά και η ΠΑΕ Πανθρακικός, με την φωτογραφία που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του παίκτη στο instagram και η οποία φωτογραφία έχει επάνω της το λογότυπο που συνηθίζει να βάζει σε όλες τις εικόνες που δίνει προς τα μέσα ενημέρωσης η ΠΑΕ Πανθρακικός. Ιδού…

 width=