Τέλος από την Καλλονή ο Κενάν Μπαργκάν ελέω… Καραγεωργίου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος… διαζυγίου ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, με την ΠΑΕ Καλλονή να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Ξανθιώτη Κενάν Μπαργκάν και έτσι ο Πανθρακικός δεν θα τον βρει αντίπαλό του την επόμενη αγωνιστική στην Λέσβο.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν διατηρούσε τις καλύτερες των σχέσεων με τον Νίκο Καραγεωργίου και ζήτησε να μείνει ελεύθερος και ο αμοιβαίος σεβασμός με τον πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη οδήγησαν τις δύο πλευρές σε κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου.

Ο Μπαργκάν, είχε υπογράψει το συμβόλαιό του με τους νησιώτες την τελευταία στιγμη τον περασμένο Σεπτέμβριο, σχεδόν “αναγκαστικά” αφού οι προσπάθεις του να βρει σύλλογο στην Τουρκία δεν τελεσφόρησαν και έτσι αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον σύλλογο της Λέσβου με την ΠΑΕ Καλλονή να ανακοινώνει την Πέμπτη (21/1) το «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Με τη φανέλα της Καλλονής ο Μπαργκάν κατέγραψε 17 συμμετοχές και σημείωσε 3 τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κενάν Μπαργκάν. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».