Photos: 60 κλικ απο την αναμέτρηση Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ και τις εξέδρες του γηπέδου των Πηγαδίων

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Skoda Ξάνθη με τον Σολτάνι κατάφερε να ισοφαρίσει τον ΠΑΟΚ, που κρατούσε ως το 91′ τη νίκη στα Πηγάδια, με το γκολ του Μυστακίδη από το 31ο λεπτό. Η ομάδα του Λουτσέσκου έκανε φύλλο και φτερό τον δικέφαλο, ειδικά στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα της Τετάρτης, ο οποίος δεν είχε διεξαχθεί στην κανονική του ημερομηνία λόγω του χιονιά.

Ωστόσο η Ξάνθη δέχτηκε το 0-1 στη μόλις δεύτερη τελική του «Δικέφαλου», είχε δύο δοκάρια, καλύτερη συνολικά παρουσία και τελικά απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας με την εύστοχη κεφαλιά του Γαλλοαλγερινού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ετσι οι Θρακιώτες απέφυγαν την ήττα χτυπώντας στο τέλος, εκεί που εμφανίζονταν νωθροί και απογοητευμένοι στον αγωνιστικό χώρο, αιφνιδιάζοντας τον Ίγκορ Τούντορ και τους ποδοσφαιριστές του.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Skoda Ξάνθη ανέβηκε στην 12η και στους 19 βαθμούς, έξι πάνω από τον Πανθρακικό που βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι Θεσσαλονικείς έμειναν 3οι με 33 βαθμούς. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξε διάταξη 4-2-3-1 με τον Τσέναμο βασικό τερματοφύλακα και κέντρο άμυνας τούς Γούτα και Λισγάρα. Δεξιά στα πλάγια μπακ αγωνίστηκε ο Ουάλας, αριστερά ο Μπέρτος και τα δύο αμυντικά χαφ των Ακριτών ήταν οι Βασιλακάκης και Λουσέρο. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Καπετάνος, με στηρίγματά του να είναι οι Σολτάνι, Ορφανίδης και Νιέτο.

Η Ξάνθη συνολικά ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ, με την έννοια πώς είχε να επιδείξει τα μεγαλύτερα καλά διαστήματα στο 90λεπτο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος όχι τόσο δυνατά όσο στο πρώτο, αλλά σε κάθε περίπτωση είχαν τις κλασικές ευκαιρίες και θα ήταν αδικία να έχαναν, όπως ίσως άδικο είναι και το αποτέλεσμα της ισοπαλίας με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στο γήπεδο.

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Γούτας, Λισγάρας, ΓοΟυάλας, Βασιλακάκης (63΄ Ερέα), Λουσέρο, Σολτάνι, Ορφανίδης, Νιέτο (58΄ Τριάδης), Καπετάνος (72΄ Σκούρτης).
ΠΑΟΚ (Ίγκορ Τούντορ): Όλσεν, Κίτσιου, Τζιόλης, Τζαβέλλας, Κοροβέσης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μυστακίδης (86΄ Ζάιρο), Πέλκας (58΄ Ροντρίγκες), Σάμπο (46΄ Βίτορ), Αθανασιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ PHOTO STORY 60 ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΠΗΓΑΔΙΩΝ