Στον Θερμαϊκό Θέρμης από την ΑΠΕ Λαγκαδά ο πρώην αρχηγός του Έβρου Σουφλίου Δημήτρης Παπαναστασίου

Μια μεγάλη μεταγραφή με θρακιώτικο άρωμα πραγματοποίησε ο Θερμαϊκός Θέρμης, αφού απέκτησε από την ΑΠΕ Λαγκαδά τον πρώην αρχηγό του Έβρου Σουφλίου Δημήτρη Παπαναστασίου.

Ο 28χρονος έμπειρος αμυντικός μέσος που τα τελευταία χρόνια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΑΠΕΛ, αποχώρησε από τους Λαγκαδιανούς και πλέον ετοιμάζεται να φορέσει την φανέλα του Θερμαϊκού Θέρμης. Ο «Παπ» πέρασε ένα δύσκολο διάστημα στα τέλη της περσινής σεζόν, λόγω του τραυματισμού του, ωστόσο εδώ και μερικές εβδομάδες έχει μπει κανονικά στην αγωνιστική δράση, αγωνιζόμενος ως βασικός.

 width=Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Δημήτρης Παπαναστασίου πέρα των τελευταίων ετών όπου βρισκόταν στην ομάδα του Λαγκαδά, τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στον Έβρο Σουφλίου, έχοντας φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Άλλωστε είναι γέννημα θρέμμα Σουφλιώτης, ο δευτερότοκος γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Έβρου Σουφλίου Αλέκου Παπαναστασίου ενώ και ο μεγαλύτερος αδερφός του  Κώστας παίζει ερασιτεχνικά στην Ομόνοια Λυκόφης, ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ ΕΠΣ Έβρου.

Αναμφίβολα, με την μεταγραφή αυτή «ο Θερμαϊκός Θέρμης ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον…. πήχη με τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου και σίγουρα στόχος της, δεν είναι άλλος από την είσοδο της στα play off», επισημαίνει το εξειδικευμένο site για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας epsm24.gr. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η μεταγραφή του Δημήτρη Παπαναστασίου στην Θέρμη ακολουθεί εκείνες των Γεραγώτη, Κόλκου και Σαράφογλου.