Νυχτερινή βόμβα! Παίκτη από τη Γιουβέντους φέρνει στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός!

Μεταγραφή από την Ιταλία πρόκειται να κάνει ο Πανθρακικός, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα, είναι έτοιμος να αποκτήσει δανεικό τον 19χρονο διεθνή με την Εθνική Νέων Άλμπερτ Ρούσσο που ανήκει στη Γιουβέντους, αλλά αγωνιζόταν δανεικός στην Σερκλ Μπριζ στην β’ Βελγίου.

Σύμφωνα με το tuttomercatoweb και νυχτερινό του δημοσίευμα, που αναφέρεται μάλιστα και από τον τίτλο ότι είναι αποκλειστικό, ο Πανθρακικός θα αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον νεαρό ροδίτη ποδοσφαιριστή, που ανήκει στη Γιουβέντους.

ESCLUSIVA TMW - Panthrakikos, dalla Juventus arriva il giovane RoussosΠρόκειται για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί ως σέντερ μπακ και δεξιός μπακ, αλλά και ως αμυντικός μέσος. Στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Σερλκ Μπριζ, αλλά έκανε μόλις μια συμμετοχή.

Αν εν τέλει ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα επιστρέψει στη χώρα μας μετά το 2012, όταν και αποχώρησε από τον Διαγόρα Ρόδου, την ομάδα της πατρίδας του δηλαδή, όπου έπαιζε μέχρι και την ηλικία των 15 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την απόκτησή του ο Πανθρακικός δεν θα σπαταλήσει το δικαίωμα της μίας όλη κι όλης μεταγραφής που διαθέτει για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, λόγω της μη αδειοδότησης, καθώς πρόκειται για παίκτη κάτω των 23 ετών.