Απέναντι στον Γιώργο Μαραντά το «κύκνειο άσμα» του ιστορικού Εργοτέλη στην Football League

Ο επίλογος της παρουσίας του Εργοτέλη στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 14 χρόνια παρουσίας είναι γεγονός καθώς δεν βρέθηκε λύση, όπως αναμενόταν, και το μεσημέρι στην συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές θα γραφτούν οι τελευταίες λέξεις της σύγχρονης ιστορίας του.

Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημήτρη Παπουτσάκη και μελών του Δ.Σ. του Εργοτέλη όπου ο πρώτος τους έκανε γνωστό ότι δεν βρέθηκε λύση με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η μαζική φυγή των ποδοσφαιριστών και ουσιαστικά η ομάδα να οδηγείται σε διάλυση και αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Στο τελευταίο του παιχνίδι ο Εργοτέλης απέσπασε ισοπαλία 1-1 με την δυνατη ομάδα των Τρικάλων του Ξανθιώτη Γιώργου Μαραντά και “αποχαιρέτησε” με ψηλά το κεφάλι. Μετά το 1-1 με τον Εργοτέλη ο Γιώργος Μαραντάς παρουσιάστηκε προβληματισμένος με την εικόνα των Τρικάλων, αλλά τόνισε πως ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος.

Με αντίπαλο την ομάδα του Θρακιώτη προπονητή έμελλε να έχουμε το κύκνειο άσμα του Εργοτέλη, μιας ομάδας που λάμπρυνε με την παρουσία της το ελληνικό ποδόσφαιρο από το 2000 και έπειτα…