LIVE από τα Πηγάδια: Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ, που είχε αναβληθεί στις 3 Ιανουαρίου λόγω χιονόπτωσης. Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο Skoda Xanthi Arena και μεταδίδει…

Καλησπέρα από τα Πηγάδια. Αυτή τη φορά μπορεί να υπάρχει τσουχτερό κρύο, όπως και παντού άλλωστε, αλλά δεν υπάρχει χιόνι και ο αγώνας ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά.

Ωρα 18:18  Αντιθέτως το άλλο παιχνίδι που είχε αναβληθεί τότε που αναβλήθηκε και το Ξάνθη-ΠΑΟΚ, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ατρόμητος, αναβλήθηκε εκ νέου λόγω του χιονιού που έχει πέσει στην Λειβαδιά και του παγετού που αναμένεται να κάνουν πιο δύσκολη την κατάσταση στην συνέχεια.

Ωρα 18:21  Ο αγώνας Λεβαδειακού – Ατρομήτου ήταν προγραμματισμένος να αρχίσει στις 17:15 αλλά όπως προαναφέραμε αναβλήθηκε και πιθανότατα μάλιστα να μην διεξαχθεί ούτε αύριο με απόφαση της Λίγκας, καθώς εκτιμάται ότι δύσκολα θα είναι κατάλληλος ο αγωνιστικός χώρος.

Ωρα 18:24 Αντιθέτως το ματς Ξάνθη – ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει κανονικά και περιμένουμε αν δούμε ενώπιον πόσου κόσμου θα διεξαχθεί, καθώς το τσουχτερό κρύο δεν ευνοεί την έλευση αρκετών θεατών.

Ωρα 18:28 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 18:31 Επίσης, την αναμέτρηση σας προσφέρει το συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά αλλά και λιπαντικά για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και φυσικά να το προετοιμάσετε για ΚΤΕΟ.

Ωρα 18:34  Tην live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilio Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:37 Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ αλλά και να μπορέσετε σε ευχάριστο χώρο να σχολιάσετε τις εξελίξεις στην ομάδα της Ξάνθης αλλά και γενικότερα τα αθλητικά δρώμενα.

Ωρα 18:41 Πάμε στις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Για την Skoda Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει επιλέξει να ξεκινήσει με τους: Τσενάμο, Μπέρτο, Γουάλας, Γούτα, Λισγάρα, Βασιλακάκη, Λουσέρο, Σολτάνι, Νιέτο, Ορφανίδη και Καπετάνο.

Ωρα 18:44 Για τον ΠΑΟΚ ο Ίγκορ Τούντορ ξεκινά με τους: Όλσεν, Τζιώλη, Χαρίση, Τσίμιροτ, Μυστακίδη, Τζαβέλα, Αθανασιάδη, Κοροβέση, Σάμπο, Κίτσιου και Πέλκα.

Ωρα 18:49 Στον πάγκο για την Ξάνθη είναι οι: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Σκούρτης, Τριάδης, Ερέα, Καρυπίδης και Καμαρά.

Ωρα 18:53 Ενώ για τον ΠΑΟΚ στον πάγκο είναι οι: Μελίσσας, Γκολάσα, Ζάϊρο, Βίτορ, Μπερμπάτοφ, Γκάρι Ροντρίγκεζ και Σαββίδης.

Ωρα 18:57 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μάριος Λαμπρόπουλος της ΕΠΣ Ηλείας, με βοηθούς τους  Ιωάννη Τουμπακάρη(ΕΠΣ Αθηνών) και Παναγιώτη Μεσσήνη(ΕΠΣ Αχαΐας), τέταρτος είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου της ΕΠΣ Αθηνών.

Ωρα 19:08 Πολύ κρύο στα Πηγάδια, αλλά σίγουρα οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλύτερες απο την προηγούμενη φορά που βρέθηκαν οι δύο και έφερε την αναβολή

Ωρα 19:15 Αρκετός κόσμος του ΠΑΟΚ στο πέταλο των Πηγαδίων, ενώ παρόντες είναι και αρκετοί φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Θύρα Γ1

Ωρα 19:22 Πολυπληθής είναι κα η παρουσία της διοίκησης του ΠΑΟΚ στα επίσημα των Πηγαδίων, ανάμεσα τους ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Νίκος Βεζυρτζής, ο τεχνικός διευθυντής  Φράνκ Άρνεσεν και ο παλαιός διαιτητής και μέλος της διοίκησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης Λούμπος Μίχελ.

Ωρα 19:25 Παρών στα επίσημα και ο ισχυρός άνδρας της Skoda Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος.

Ωρα 19:27 Βγαίνουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα.

1′ Έναρξη του αγώνα

8′ Μπήκε πολύ δυνατά η Ξάνθη, με τον Σολτάνι να μην μπορεί απο πλεονεκτική θέση να νικήσει τον Όλσεν μετά απο παράλληλη μπαλιά του Νιέτο απο τα αριστερά.

12′ Νέα καλή στιγμή για την Ξάνθη με τον Καπετάνο να κάνει την σέντρα σουτ στην κίνηση απο τον Ορφανίδη μπλόκαρε ο Όλσεν.

15′ Μονότερμα παίζει τον ΠΑΟΚ η Ξάνθη με τον Σολτάνι να χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν μετά απο ωραία συνεργασία με τον Ορφανίδη βρέθηκε απέναντι στον Όλσεν με τον Σουηδό να τον νικά.

18‘ Φοβερό ξεκίνημα για την Ξάνθη που μόνο το γκολ της λείπει, με τον Σολτάνι να χάνει τρίτη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με το σουτ του να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

19′ Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι για τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ Χάρη Χαρίση.

23′ Ακόμη μια μεγάλη στιγμή για την Ξάνθη με τον Όλσεν να σταματά το δυνατό σουτ του Πέτρου Ορφανίδη.

25′ Κάρτα και για τον Νίκο Κοροβέση του ΠΑΟΚ για μαρκάρισμα στον Σολτάνι.

28′ Μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ, με τον Μυστακίδη να σημαδεύει το δεξί δοκάρι του Τσέναμο μετά απο γύρισμα του Κοροβέση και δυνατό σουτ του νεαρού άσσου του ΠΑΟΚ.

30′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ. Η Ξάνθη είχε τις φάσεις  ο ΠΑΟΚ όμως έχει την ουσία με τον Μυστακίδη να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο Κοροβέσης έκανε την σέντρα απο αριστερά και τον Μυστακίδη με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ  0-1

37′ Προσπαθεί να απαντήσει η Ξάνθη που παίρνει μέτρα στο γήπεδο.

44‘ Και τρίτη κάρτα για παίκτη του ΠΑΟΚ, αυτή την φορά στον Γκόϊκο Τσίμιροτ, καθώς σε φάουλ που κέρδισε η Ξάνθη κλώτσησε την μπάλα μακριά με τον Λαμπρόπουλο να τον παρατηρεί με κίτρινη για την κίνηση του αυτή.

45‘ Ωραία προσπάθεια απο τα αριστερά του Νιέτο που γυρνά την μπάλα στο κέντρο και έξω απο την περιοχή του ΠΑΟΚ  στον Πέτρο Ορφανίδη με το σουτ του Ξανθιώτη μεσοεπιθετικού να μπλοκάρει ο Όλσεν.

45′ Τέλος πρώτου μέρους. Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ  0-1

Ωρα 20:18 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 20:21 Επίσης, την αναμέτρηση σας προσφέρει το συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά αλλά και λιπαντικά για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και φυσικά να το προετοιμάσετε για ΚΤΕΟ.

Ωρα 20:24  Tην live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilio Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 20:27 Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ αλλά και να μπορέσετε σε ευχάριστο χώρο να σχολιάσετε τις εξελίξεις στην ομάδα της Ξάνθης αλλά και γενικότερα τα αθλητικά δρώμενα.

46′ Έναρξη δευτέρου μέρους, με αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Βίτορ να περνά στο παιχνίδι αντί του Σάμπο.

49′ Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη μπήκε δυνατά, σέντρα απο τα δεξιά απο τον Μπέρτο κεφαλιά του Παντελή Καπετάνου με την μπάλα να μην κάνει το χατίρι στους γηπεδούχους και να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Όλσεν.

57′ Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Γκάρι Ροντρίγκεζ να περνά στο παιχνίδι αντί του Πέλκα.

57‘ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Παναγιώτη Τριάδη να περνά στο παιχνίδι αντί του Ντάνι Νιέτο.

62′ Αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη με τον Οβίντιου Ερέα να περνά στο παιχνίδι αντί του Θοδωρή Βασιλακάκη που αποχώρησε κουτσαίνοντας.

67′ Πρώτη κάρτα για παίκτη της Ξάνθης, με τον Πέτρο Ορφανίδη να βλέπει την κίτρινη του Λαμπρόπουλου.

69‘ Νέα κάρτα για παίκτη της Ξάνθης, αυτή την φορά στον Χρήστο Λισγάρα για σκληρό μαρκάρισμα στο κέντρο στον Χαρίση.

71‘ Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η Ξάνθη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να περνά στο παιχνίδι τον Βασίλη Σκούρτη αντί του Παντελή Καπετάνου.

74‘ Κίτρινη κάρτα στον Γκάρι Ροντρίγκεζ για μαρκάρισμα στον Μπέρτο.

77′ Νέα κάρτα απο τον Λαμπρόπουλο αυτή την φορά για τον Τριάδη, με τον μεσοεπιθετικό της Ξάνθης να κιτρινίζετε για διώξιμο της μπάλας μακριά μετά απο υπόδειξη για φάουλ.

87′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο ΠΑΟΚ με τον Ζάϊρο να περνά στο ματς αντί του Μυστακίδη.

90‘ Πέντε λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις του αγώνα όπως υπέδειξε ο τέταρτος.

90+1′ Γκοοοοοοοοοοολ ια την Ξάνθη. Ισοφαρίζει στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας η Ξάνθη με κεφαλιά του Σολτάνι μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Τριάδη. Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ 1-1

90+5 Τέλος αγώνα. Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ 1-1

Ωρα 21:28 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσέφερε το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 21:31 Επίσης, την αναμέτρηση σας προσέφερε το συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά αλλά και λιπαντικά για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και φυσικά να το προετοιμάσετε για ΚΤΕΟ.

Ωρα 21:34  Tην live μετάδοση της αναμέτρησης προσέφερε ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilio Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 21:37 Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης ήταν και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ αλλά και να μπορέσετε σε ευχάριστο χώρο να σχολιάσετε τις εξελίξεις στην ομάδα της Ξάνθης αλλά και γενικότερα τα αθλητικά δρώμενα.