ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο θεαματικό παιχνίδι κυπέλλου του Ορφέας Στρύμης με την Ελπίδα Σαπών

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι η Ελπίδα Σαπών σε ένα αμφίρροπο μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα στις Σάπες παιχνίδι, επικράτησε εκτός έδρας του Ορφέα Στρύμης με το εντυπωσιακό 2-6 και πέρασε στους τέσσερις του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης με συνολικό σκορ 9-5.

Το ημίχρόνο έληξε 0-1 για την Ελπίδα με γκολ του Γρίβα στο 11′ αποτέλεσμα που έδινε την πρόκριση στους φιλοξενούμενους, αλλά ένα γκολ του Ορφέα άλλαζε χέρια η πρόκριση. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος σημειώθηκαν… επτά τέρματα, πέντε από τα οποία για την Ελπίδα που πήρε εύκολα την πρόκριση για την επόμενη φαση του κυπέλλου.

Στο 62′ ο Παπαχατζής, στο 68′ Καραμπάτσιος και πάλι ο Γρίβας στο 70′ αύξησαν το σκορ στο 0-4 για τους φιλοξενούμενους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο σημειώθηκαν 4 τέρματα, ο Φραγκιάς στο 80′ μέιωσε σε 1-4, ο Κομνηνός στο 82΄και στο 88΄ εφτασε στα έξι τα τερματα της Ελπίδας, ενω λίγο νωρίτερα στο 86′ ο Γεωργιάδης πέτυχε το δεύτερο τερμα του Ορφέα (φωτο από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Παρατηρητής της Θράκης»).

ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ (Φραγκιάς): Μητακανης, Καραμπουλάκης, Μανουκας , Τζιώτζιος, Αραμπατζής, Καραγωργόπουλος, Παρδαλης (46΄Μακρής), Καρβουνίδης (69΄Γκολεμης), Κυνηγόπουλος (Γεωργιάδης), Φραγκιάς, Κανταρτζής.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Αράπογλου, Παπαχατζής, Μανουσάκης, Παναγιωτόπουλος, Πασσάς, Δημόπουλος, Αραμπατζής, Καραθανάσης, Γρίβας, Καραμπάτσιος (80΄Τσιτσεράκης), Κομνηνός.