Εμφάνιση όλο… νόημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με τους συνεργάτες του στο Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ

Την ώρα που από νωρίς το πρωί έχουν φουντώσει οι φήμες για επικείμενη μετακίνησή του από τον πάγκο του Πανθρακικού στον πάγκο της Βέροιας, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παρέα με τους συνεργάτες του επέλεξε μια εμφάνιση όλο… νόημα στα Πηγάδια της Ξάνθης.

eleftheropoulos-pigadiaΟ προπονητής του Πανθρακικού βρέθηκε μαζί με τον βοηθό του Στέλιο Βενετίδη αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Θεόδωρο Καντα στην εξέδρα των επισήμων του Skoda Arena. Οι πληροφορίες τον θέλουν πιο πριν να συναντήθηκε με τον (αρκετά θορυβημένο από τα δημοσιεύματα) πρόεδρο της ομάδας της Κομοτηνής Δημήτρη Τζελέπη και μετά από αυτήν την συνάντηση, οι δύο πλευρές να επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να τιμήσουν το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει. Όπερ δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του Ελευιερόπουλου και της ομάδας του από την Θράκη για την Βέροια, όπως ανέφερε μπαράζ αθηναϊκών δημοσιευμάτων από το πρωί.

Ήδη μάλιστα, μία από τις τρεις ιστοσελίδες που ανέδειξαν από το πρωί το θέμα, το gazzetta, έσπευσε με νεώτερο δημοσίευμα να μεταφέρει εκ διαμέτρου αντίθετες πληροφορίες σε σχέση με όσα μετέδιδε λίγες ώρες πιο πριν. «Ο 40χρονος τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες από την Κομοτηνή θα λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του και στη συνέχεια θα αναλάβει την “Βασίλισσα του Βορρά”», γραφόταν στις 11.00 περίπου το πρωί στην αθηναϊκή ιστοσελίδα. Μερικές ώρες μετά όμως αναρτώνταν άλλο άρθρο, το οποίο ανέφερε: «Κανονικά συνεχίζει στον Πανθρακικό ο Ελευθερόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr».

Στην συνέχεια το ρεπορτάζ ανέφερε:  «Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ήταν ο εκλεκτός της Βέροιας για την αντικατάσταση του Γιώργου Γεωργιάδη, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, μετά την συνάντηση που έγινε με τον προπονητή και τον πρόεδρο του Πανθρακικού, διευκρινίστηκε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα και η συνεργασία των δύο πλευρών συνεχίζεται κανονικά. Μάλιστα, όπως τονίζουν στην Κομοτηνή, θέμα δεν υπήρξε ποτέ από τις δύο πλευρές, ούτε του τεχνικού, ούτε και αυτή της διοίκησης, αφού αμφότεροι θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Στην αντίπερα όχθη, η “Βασίλισσα του Βορρά” αναμένεται να περάσει σε μία από τις εναλλακτικές λύσεις που είχε στα υπόψιν της, με φαβορί, πλέον, τον Μιχάλη Γρηγορίου».

eleftheropoulos-venetidis-pigadia01Κάπως έτσι λοιπόν, με την παρουσία του στα γειτονικά Πηγάδια, εκτιμάται ότι ο Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες  του θέλησαν να δείξουν ότι παραμένουν στην Θράκη και προσηλωμένοι στον στόχο του αγώνα του Σαββάτου και τον «τελικό» με την Καλλονή, όπου η νίκη στην Λέσβο είναι μονόδρομος για τους Κομοτηναίος. Άλλωστε, λένε οι ίδιες πηγές, «αν ήταν να φύγει, τώρα θα μάζευε να πράγματά του, δεν θα πήγαινε να δει αγώνα στην γειτονική Ξάνθη». Ωστόσο υπάρχουν και οι καχύποπτοι που λένε ότι θέμα εξακολουθεί να υπάρχει αλλά η κρισιμότητα του αγώνα με την Καλλονή απαιτεί σε αυτήν την φάση την προσήλωση όλων σε αυτό το ματς και ανάλογα με την εξέλιξή του, ίσως δρομολογηθούν εξελίξεις αμέσως μετά.

Πάντως η προετοιμασία του Πανθρακικού συνεχίστηκε με μεσημεριανή προπόνηση. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις ταχυδύναμης και τεχνικής με μπάλα. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές, υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας, δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και στη μεσοεπιθετική ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο μέρος της προπόνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής, οι παίκτες του Πανθρακικού χωρίστηκαν σε ομάδες και διεξήχθη δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Στην προπόνηση συμμετείχαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Σταύρος Πεταυράκης και ο Αντώνης Τσιάρας, που έτσι κι αλλιώς μετείχαν εδώ και μέρες. Ο Χάρης Ψάλτης αποχώρησε λίγο πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος, έχοντας δεχθεί ένα χτύπημα στο πόδι. Παράλληλα, στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο τραυματίας Χρήστος Τζάνης, ο οποίος σιγά σιγά θα ξεκινήσει το επόμενο στάδιο της αποκατάστασής του.

Η προπόνηση της Πέμπτης (21/01) είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού.