Έκαψε… καρδιές η σύζυγος Σολτάνι, πριν ο Καρίμ «καρφώσει» στις καθυστερήσεις τoν ΠΑΟΚ

Καρδιές έκαψε η σύζυγος του Καρίμ Σολτάνι στα Πηγάδια, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της από την εξέδρα που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου, χωρίς ωστόσο να ξέρουν οι ιστοσελίδες από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη που τις φιλοξενούν ποια… είναι.

 width=«Με την εντυπωσιακή της παρουσία κέντρισε τα βλέμματα στα γήπεδο της Ξάνθης στον αγώνα της τοπικής ομάδας εναντίον του ΠΑΟΚ. Η αγνώστων στοιχείων κυρία, είναι ένας καλός λόγος για επιπλέον τηλεοπτικά πλάνα στις εξεδρες!», ανέφερε το sdna στο θέμα που ανάρτησε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ και ενώ εξελισσόταν ακόμα το πρώτο ημίχρονο στα Πηγάδια, το οποίο έφερε τον τίτλο «Η κουκλάρα της Ξάνθης».

Στο ίδιο μήκος κύματος το sportdog, που λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ έγραψε στην δική του ανάρτηση, σχολιάζοντας τις ίδιες εικόνες: «Το θέαμα μπορεί να ήταν μέτριο στα“Πηγάδια”. Το κρύο στη Ξάνθη “τσουχτερό”. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την όμορφη Ξανθιώτισα να τραβήξει το ενδιαφέρον του…φωτογραφικού φακού, αφού ομολογουμένως δεν είχε πολλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο. Μια ματιά στις φωτογραφίες θα σας πείσει…».

Με παρεμφερή κείμενα οι φωτογραφίες αναδημοσιεύονται και σε ιστοσελίδες της Θεσσαλονίκης. Για να ξέρουν λοιπόν όσοι δηλώνουν ότι η κυρία είναι αγνώστων λοιπών στοιχείων, πρόκειται για την Ανάν, την σύζυγο του σκόρερ της Ξάνθης επί του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις Καρίμ Σολτάνι, η οποία μάλιστα από φέτος παίζει μπάλα και αυτή στα ελληνικά γήπεδα και συγκεκριμένα στην Β’ Εθνική του ελληνικού πρωταθλήματος γυναικών με την ομάδα Βασίλισσα της Θράκης, όπως άλλωστε και η κόρη τους.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ