Διαμαρτυρία για διαιτητή και περίεργα υπονοούμενα Τούντορ για την Skoda Ξάνθη στην συνέντευξη Τύπου

Υπόνοιες ότι η Ξάνθη έπαιξε το καλύτερό της παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ και  θα… ήθελε να δει τους Θρακιώτες να κάνουν κάτι αντίστοιχο και με τις άλλες ομάδες, άφησε ο Ιγκορ Τούντορ μετά την ισοπαλία στα Πηγάδια.

Επίσης, στάθηκε ιδιαίτερα στο ότι ο ΠΑΟΚ βρήκε λιγότερους χώρους σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του στάθηκε ο Ιγκορ Τούντορ μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη. Συγκεκριμένα είπε:

“Ο αντίπαλος στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν πιο επιθετικός από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα αλλά όταν είσαι μπροστά στο σκορ με 1-0 τρία και τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, δεν μπορεί να σου αφήσει καλή γεύση το παιχνίδι”, είπε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου.

Για τις αλλαγές θέσεις σε κάποιους παίκτες και την εμφάνιση της ομάδας του, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, σημείωσε: “Δεν είμαι ικανοποιημένος. Έβαλα τον Σάμπο εκεί γιατί έχει παίξει ως ακραίος. Τον Βίτορ ήθελα να τον ξεκουράσω μετά τον τραυματισμό του. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Δεν μου άρεσε ούτε ένα λεπτό από το πρώτο ημίχρονο. Οι αντίπαλοι ήταν πιο δυνατοί στις μονομαχίες.

Ήταν ένα καλό και σκληρό ματς. Το περίμενα αυτό γιατί η Ξάνθη είναι μια δυνατή ομάδα. Σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια μας, ο αντίπαλος ήταν πιο επιθετικός και είχαμε λιγότερους χώρους. Οι μέσοι μας δεν άλλαξαν τις πλευρές του αγώνα για να παίξουμε πιο γρήγορα. Χάσαμε πολλές μάχες στο κέντρο και έτσι ο αντίπαλος είχε χώρους για να βγει στις αντεπιθέσεις με καλές προϋποθέσεις αλλά έδιωξε τις ευκαιρίες ο Όλσεν”.

Στην συνέχεια έκανε ένα σχόλιο που επιδέχεται πολλών ερμηνειών: “Όσα ματς της Ξάνθης, έχω δει, αυτό είναι το καλύτερό της. Είχε μεγάλο κίνητρο και αυτό θέλω να το δω και στα επόμενα παιχνίδια της”.

 

Σε ερώτημα για την διαιτησία, ανέφερε: “Σήμερα η Ξάνθη ήταν πιο επιθετική και κλωτσούσε και αν δεις τις κάρτες, θα νόμιζε κάποιος πως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κλωτσούσε. Ο διαιτητής ήταν απίστευτος”.

Τέλος, για το γκολ της Ξάνθης σημείωσε: “Ήταν μια καλή σέντρα και αυτά συμβαίνουν στα τελευταία λεπτά”.