Ντύθηκε στα “χακί”, παρουσιάστηκε στον Αυλώνα και υπηρετεί πλέον την “μαμά πατρίδα” ο Γιάννης Φυσέκης!!!

Τις υπηρεσίες του στην “μαμά πατρίδα” αποφάσισε να προσφέρει ο Γιάννης Φυσέκης, ωστε τελειώνοντας και αυτή του την υποχρέωση, να μπορέσει να αφοσιωθεί απερίσπαστος στην ολοκλήρωση του διδακτορικού του.

Ο Γιάννης Φυσέκης την τελευταία βδομάδα βρίσκεται στο κέντρο του Αυλώνα για την εκπαίδευσή του και για τον λόγο αυτόν δεν αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή στον αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Αίαντα Κομοτηνής, που βρήκε την ομάδα της Ροδόπης νικήτρια με ένα καλάθι. Αν δεν απουσίαζε, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

fysekisΟ Φυσέκης θα βρίσκεται στο υγειονομικό σώμα τους επόμενους μήνες λόγω της σχετικότητας της ειδικότητάς του ως μοριακού βιολόγου με την ιατρική. Στη φωτογραφία αριστερά εικονίζεται με έναν άλλον φαντάρο, που έσπευσε να βγει μια… “σέλφι” με τον διάσημο “συνάδελφό” του, με τον οποίο προφανώς υπηρετούν μαζί την θητεία τους.

Τις επόμενες δυο εβδομάδες αναμένεται να ορκιστεί και να μετατεθεί πιθανότητα προς την Θράκη και ίσως την Αλεξανδρούπολη, όπου θα μπορεί να προχωρά όσο μπορεί την διατριβή του, ενώ να βοηθά και την ομάδα του τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που στερείται τις υπηρεσίες του.fysekis

Έτσι μετά την αποχώρηση του από το ποδόσφαιρο και τον Άρη  πριν από λίγο καιρό για να δώσει βαρύτητα στο διδακτορικό, στεναχώρησε και την νεα του ομάδα, του συμπαίκτες του στο τμήμα  μπάσκετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, που τον περιμένουν με αγωνία να σκεπάσει τα καλάθια με τις τάπες του και να μαζέψει τα ριμπάουντ στο “ζωγραφιστό”. Κυρίως όμως να βάλει πόντους, αφού έχει εξελιχθεί και σε δεινό σκόρερ…