ΕΠΣ Θράκης: Εκπλήξεις στην ανάδειξη της τελικής τετράδα του Κυπέλλου! Τα αποτελέσματα των προημιτελικών

Τις τέσσερις ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα για την ανάδειξη των δύο ημιτελικών του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης μάθαμε το απόγευμα της Τετάρτης, μετά και την ολοκλήρωση των τεσσάρων επαναληπτικών προημιτελικών αναμετρήσεων (οι πρώτοι αγώνες είχαν γίνει πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων).

Η μεγάλη έκπληξη έγινε στο γήπεδο της Αιγείρου. Ο τοπικός Αστέρας είχε κερδίσει με 2-0 εκτός έδρας τον Ηρακλή Σαπών, ωστόσο στον επαναληπτικό ηττήθηκε στην έδρα του με 4-1 και αποκλείστηκε, αν και όλοι θεωρούσαν ότι είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα.

Στα ημιτελικά προκρίθηκε και η άλλη ομάδα των Σαπών. Στην Στρύμη νίκησε με 6-2 τον τοπικό Ορφέα και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση, μετά το 3-3 που είχαμε στο πρώτο ματς. Η Δόξα Προσκυνητών επίσης ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2 από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, ωστόσο επειδή είχε νικήσει με 2-0 εκτός έδρας, πήρε το εισιτήριο για την τετράδα. Τέλος, εύκολη πρόκριση με συνολικό σκορ 9-1 είχαμε και για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, επί της Ένωσης Ασωμάτων.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των σημερινών αναμετρήσεων (σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων, με πιο έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν, σε λίγο θα προστεθούν και οι σκόρερς):

Γήπεδο Προσκυνητών: Δόξα Προσκυνητών – ΠΑΟΚ Κοσμίου 2-3 (2-0)

Γήπεδο Ασωμάτων: Ένωση Ασωμάτων – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-6 (0-3)

Γήπεδο Αιγείρου: Αστέρας Αιγείρου – Ηρακλής Σαπών 1-4  (2-0)

Γήπεδο Στρύμης: Ορφέας Στρύμης – Ελπίδα Σαπών 2-6 (3-3)