Βγήκαν στους δρόμους τα τρακτέρ στην Κομοτηνή – Σύσκεψη αγροτών στην Ξάνθη

Στους δρόμους βγήκαν από το πρωί της Τρίτης οι αγρότες στην Κομοτηνή, όπως άλλωστε είχαν προαναγγείλει ζεσταίνοντας τα τρακτέρ τους με αφορμή την προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Θράκη.

IMG_7313Οι αγρότες αρχικά έδωσαν ραντεβού στον κόμβο της Εγνατίας Οδού, στην δυτική είσοδο της Κομοτηνής, όπου άρχισαν να συγκεντρώνονται ήδη από νωρίς τα τρακτέρ. Στο πλευρό των αγροτών μάλιστα βρέθηκε και ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Γιώργος Παυλίδης που δήλωσε την στήριξή του στον αγώνα τους, ενάντια στο ασφαλιστικό και τα νέα μέτρα που επιχειρεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση.

Συνολικά υπολογίζεται ότι πάνω από 150 τρακτέρ συγκεντρώθηκαν στην περιοχή ενώ αρκετά απ’ αυτά το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησαν πορεία μέσα στην πόλη. Πιο συγκεκριμένα οι αγρότες ξεκίνησαν με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης ακινητοποιώντας τα οχήματά τους, ενώ όπως διαμηνύουν τα τρακτέρ θα μείνουν παραταγμένα τουλάχιστον για όσο θα διαρκέσει η επίσκεψη του κ. Βαγγέλη Αποστόλου στην περιοχή, με τον οποίο θα επιχειρήσουν να συναντηθούν.

Συνάντηση στην Ξάνθη
Στην Ξάνθη το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την συμμετοχή αγροτών και κτηνοτρόφων στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Οι αγρότες παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, κάτι άλλωστε που είχαν προαναγγείλει εδώ και μέρες.

ΠΗΓΗ: www.xanthinea.gr