Πέρασε στο φάιναλ φορ της ΕΠΕΣΘ και μετά από 24 ώρες αγωνίστηκε και στην Λαμία ο Βασίλης Μούχλιας!

Ο Άρης του Βασίλη Μούχλια προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΠΕΣΘ μετά τη νίκη του με 3-2 σετ επί της προηγούμενης ομάδας του, του Ηρακλή, στο ντέρμπι που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Κατσάνειο.

«Μπράβο στα παιδιά για την υπερπροσπάθεια που έκαναν και δύο φορές μπράβο για τα παιδιά που τρέχουν και βοηθούν και την ανδρική ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι και αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο φάιναλ φορ», είπε ο Αλεξανδρουπολίτης προπονητής του Άρη Κώστας Ναλπάντης.

Με πρωταγωνιστές τους Μούχλια, Μήλη, Μέλκα που αγωνίζονται και στην ανδρική ομάδα, ο Άρης πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ κι έτσι μαζί με τον Ηρακλή, τον Αία Ευόσμου και τον πρωτοπόρο της βαθμολογιας Πήγασο Πολίχνης (ομάδες της Α2 στον όμιλο της ΑΕ Κομοτηνής και ΓΕΑ) πέρασαν στο φάιναλ φορ.

Πήγασος Πολίχνης – Αρης και Αίας Ευόσμου – Ηρακλής Πετοσφαίριση, είναι τα ζευγάρια που θα αγωνιστούν στο φαιναλ φορ εφήβων της ΕΠΕΣΘ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την επομένη ο Μούχλιας ταξίδεψε Λαμία και αγωνίστηκε (2 πόντοι) στην ήττα 3-0 της ανδρικής ομάδας από την τοπική ομαδα, αποτέλεσμα που την μπλέκει σε μεγάλες περιπέτειες.