ΕΠΣ Ξάνθης: Χάνει τον ημιτελικό ο Καζάκης! Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Χωρίς τον αρχηγό της Γιάννη Καζάκη θα αντιμετωπίσει η Αναγέννηση Θαλασσιάς τον Ορφέα Ξάνθης στην ρεβάνς του Κυπέλλου, καθώς όπως γνωστοποίησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ξάνθης η ποινή του είναι μια αγωνιστική, για την αποβολή του στο πρώτο ματς του Κυπέλλου, και από την στιγμή που δεν είχαμε αγωνιστική την Κυριακή λόγω καιρού η ποινή του μετατίθεται για την ρεβάνς του Κυπέλλου και έτσι θα χάσει το σπουδαίο παιχνίδι με τον Ορφέα στο γήπεδο του ΑΟΞ(θυμηθείτε τους διαιτητές των επαναληπτικών της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΔΩ).

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, που αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών των αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου(9/10 Ιανουαρίου) αλλά και των αγώνων της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου πήρε τις παρακάτω αποφάσεις και επέβαλε τις εξής ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ: Κλήση σε έγγραφη απολογία έως την Τρίτη 26-01-2016 για όσα αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ: Κλήση σε έγγραφη απολογία έως την Τρίτη 26-01-2016 για όσα αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ: Κατακύρωση του αγώνα με 3-0 υπέρ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ και αφαίρεση -2 βαθμών από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και αφαίρεση -2 βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο για τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Επιβάλλεται στους κ.κ. ΠΑΠΑΤΖΗ Ι. και ΛΕΟΝΤΙΔΗ Ι., ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες.

ΔΟΞΑ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ: Επιβάλλεται στον κ. ΜΠΟΥΔΡΑΚΗ Θ. ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες.

ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ: Καλείται ο κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Ε σε έγγραφη απολογία έως την Τρίτη 26-01-2016 για όσα αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

  • ΚΑΖΑΚΗΣ Ι. – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ, 1 αγωνιστική και 10€
  • ΝΤΑΛΗΣ Ν. – ΑΕΚ ΚΥΨΕΛΗΣ, 1 αγωνιστική και 10€
  • ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ Χ. – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ, 1 αγωνιστική και 10€
  • ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Φ. – ΕΝΩΣΗ ΕΛΠΙΣ ΣΟΥΝΙΟΥ, 1 αγωνιστική και 10€